VIDEO George Clooney, scenaristul unui clip gay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu doar în filme, ci şi în videoclipuri, actorul îşi dovedeşte simţul umorului
Nu doar în filme, ci şi în videoclipuri, actorul îşi dovedeşte simţul umorului

George Clooney nu este doar un actor desăvârşit, ci şi un om de afaceri iscusit. Patron de baruri şi restaurante, el a regizat o reclamă de promovare a brandului de tequila „Casamigos“, în care filmează în pat cu Cindy Crawford şi sugerează un scenariu homosexual.

Reclama evidenţiază efectele consumului excesiv de alcool şi avertizează încă din titlu că acest comportament poate avea efecte surprinzătoare. „Se poate întâmpla, te rog, bea cu responsabilitate!“ este mesajul principal al videoclipului regizat de artistul de la Hollywood.

În clip mai apar iubita lui Clooney, Stacy Keibler (33), şi soţul lui Cindy Crawford, Rande Gerber (50). Dacă în prima ipostază Gerber îi surprinde în pat pe Clooney şi pe Crawford, în cea de-a doua, scenariul capătă o tentă homosexuală, iar Clooney, le găseşte pe cele două femei dormind împreună. Ulterior, ideea se reia, când Crawford deschide uşa camerei şi îi surprinde pe bărbaţi în pat.

Videoclipul este o aluzie amuzantă cu privire la prietenia celor două cupluri care şi-au petrecut recent vacanţa în Mexic. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite