VIDEO Eddie Izzard, cel mai cunoscut comediant britanic, vine la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eddie Izzard va susţine un show de stand-up comedy în aprilie, la Sala palatului
Eddie Izzard va susţine un show de stand-up comedy în aprilie, la Sala palatului

Eddie Izzard, unul dintre cei mai apreciaţi actori britanici de stand-up comedy, vine pentru prima dată în România şi va susţine un show la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 aprilie.

Spectacolul este inclus în noul turneu mondial intitulat „Force Majeure“ şi este organizat de Livehouse, în parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

Renumit pentru apariţiile sale în filme precum „Ocean Twelve“, „Ocean Thirteen“, „Cars 2“, „The Simpsons“ sau „Chronicles of Narnia“, Eddie Izzard este unul dintre cei mai talentaţi performeri de stand–up comedy. Show-urile sale, printre care „Dress to Kill“ şi „Glorious“, sunt apreciate peste tot în lume. Câştigător al prestigiosului trofeu British Comedy Award, Eddie este considerat astăzi unul dintre cei mai valoroşi comedianţi din istorie, ocupând locul 19 într-un clasament realizat de personalităţi ale industriei de profil.

Pentru primăvara acestui an, Eddie Izzard pregăteşte un turneu mondial care se va numi „Force Majeure“ şi care va cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări. Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti costă 80, 100, 125, 150 şi 200 de lei şi vor fi disponibile începând de sâmbătă, 9 martie, pe www.Myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite