VIDEO Claudia Pavel: „În străinătate mă «lupt» cu cele mai mari dive pop“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Pavel (25 de ani), care a renunţat recent la numele de scenă Cream, lansează un nou clip şi se simte mai în formă ca niciodată. Au trecut peste 10 ani de când a intrat pe piaţa muzicală alături de trupa Candy, dar Claudia abia acum simte că face muzică pe sufletul ei.

Claudia Pavel a lansat recent single-ul „Crazy", pentru care a filmat şi un videoclip, în Statele Unite, cu o echipă americană. Regizorul a fost Andrea Giacomini, iar responsabilul cu imaginea şi atmosfera a fost David Classen, cel care a creat clipul „Oops I Did It Again", al lui Britney Spears. Piesa a fost compusă de Niclas Molinder şi de Joacim Persson.

Citiţi şi:

VIDEO Formaţia dăunează grav carierei

„Regina deşertului"

„Am filmat videoclipul undeva între Las Vegas şi Los Angeles. Şi sunt foarte mândră de el. Am condus două ore de la Los Angeles, până la Indio. Era un loc dubios, unde locuiau oameni dubioşi în rulote. Am înţeles că se droghează pe acolo... Dar a fost perfect pentru ce am vrut noi", spune cântăreaţa.

Acea fâşie de deşert a fost scena unde s-au filmat videoclipurile mai multor artişti internaţionali, printre care şi Pussycat Dolls şi Ke$ha. În clip, Claudia este o „Regină a deşertului", care-l răpeşte pe băiatul de care s-a îndrăgostit, cu ajutorul „supuselor" ei.

„Îl chinuim, îl legăm şi-l zgâriem până când îl omorâm, iar la sfârşit explodează. Dar mai avem şi alte personaje, ca la circ: un bărbat pe picioroange, un altul care suflă foc", spune ea.

Cântăreaţa îşi etalează noua siluetă (obţinută în urma unui regim) într-un body auriu, cu o coroană pe cap care o evocă pe Cleopatra. A slăbit cu ajutorul aceluiaşi nutriţionist care a ajutat-o şi pe Andreea Bănică să-şi recapete silueta de dinainte de sarcină.

„Intrasem deja în panică, pentru că mă îngrăşasem destul de mult. Sunt foarte multe lucruri de care habar nu aveam, probleme de nutriţie, obsesia mâncării, exagerările la masă. Când ai probleme cu greutatea, ai nevoie de ajutor, clar. De unul singur e mai greu să te descurci, după ani de zile de diete", explică interpreta.

Claudia (stânga), într-o scenă din videoclipul „Crazy“

image

Pe lângă problemele cu greutatea, Claudia îşi aminteşte de o rinoplastie din trecut, care pare desprinsă dintr-un coşmar. „M-am operat acum vreo patru ani, la doctorul Lascăr, în Bucureşti. Nu mi-a ieşit deloc bine operaţia. Mi-a promis că-mi rezolvă şi deviaţia de sept, că voi putea respira mai bine, că va fi şi un doctor ORL-ist în operaţie, dar nu a fost niciunul.

Mi-a crescut un chist după operaţie, pe o latură a nasului. Dar nasul mi-era în şapte colţuri, nu puteam respira deloc, am devenit dependentă de picături de nas. Am înţeles că e mai greu să te laşi de picături decât de cocaină.

Aşa mi-a spus o doamnă doctor. Foloseam un flacon întreg pe zi, pentru că nu puteam să respir", povesteşte Claudia, care apoi s-a operat din nou într-o clinică din Grecia.

De aproximativ doi ani, Claudia a început să înregistreze şi să lanseze piese în limba engleză în speranţa unei afirmări dincolo de graniţele ţării. Iar drumul acesta pare să fie cel bun pentru ea.

Piesa „Just a Little Bit" a ajuns pe locul al treilea în clasamentul muzical din Italia, iar Claudia primeşte acum oferte pentru concerte în ţări străine: Marea Britanie, Turcia, Grecia şi Italia.

Nu vrea să cânte muzică de club

„Muzica pe care o cânt eu e mai dificilă, nu lansez piese de club care să intre pe compilaţii cu DJ. În străinătate mă «lupt» cu cele mai mari dive pop. E stilul muzical în care e cel mai greu să răzbaţi", explică „Regina deşertului".

„Îmi place şi muzica de club, dar ce cânt eu acum e muzica sufletului meu şi m-am luptat mult pentru a ajunge aici. Chiar cred în şansa mea. Merg pe un loz: câştig totul sau nimic. Muzica de club se cântă în toată lumea, înclusiv în America. Inna şi Edward Maya au un succes extraordinar", mai spune Claudia.

"Îmi place şi muzica de club, dar ce cânt eu acum e muzica sufletului meu şi m-am luptat mult pentru a ajunge aici."

Claudia Pavel
cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite