VIDEO Brad Pitt despre drama Angelinei Jolie: „A contat pentru ea ca oamenii să o înţeleagă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie FOTO Reuters
Cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie FOTO Reuters

Ziua de marţi a fost cea mai grea din viaţa cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt. După anunţul celebrei actriţe, care a spus într-un interviu acordat ziarului New York Times că şi-a făcut o dublă operaţie de mastectomie, a venit rândul lui Brad Pitt să vorbească despre drama prin care trece Angelina Jolie.

„Am fost cuprins de multe emoţii. Totul putea să rămână doar în familie, dar a fost important pentru moralul ei să spună tuturor, pentru ca oamenii s-o înţeleagă şi să îşi dea seama că operaţia nu a fost un lucru înfricoşător. Ba din contră, ar putea să-i îmbunăţească viaţa", a spus Brad Pitt celor de la USA Today. Declaraţiile lui vin după ce doctorii au apreciat că Angelina Jolie ar fi avut 87% şanse de a avea cancer la sân, dacă nu şi-ar şi făcut dubla operaţie de mastectomie.

În ciuda dramei prin care trece, Angelina Jolie şi-a onorat promisiunile din ultimele două luni şi a fost prezentă atât în Congo într-o vizită cu caracter umanitar, la fel şi la conferinţa miniştrilor de externe din ţările G8, ce a avut loc la Londra.

"Acasă am pus la cale planul nostru de recuperare. Va fi o experienţă emoţionantă şi, sincer vă spun, ne încearcă pe toţi un sentiment de uşurare ştiind că acum nu mai suntem cu sabia deasupra capului. Cel mai mult mă mândresc cu familia mea", a încheiat Brad Pitt.

Brad Pitt despre drama Angelinei Jolie: „A contat pentru ea ca oamenii să o înţeleagă”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite