Victoria Beckham nu renunţă la tocuri nici pe gheață

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Beckham este o fană declarată a pantofilor cu tocuri imense, care i-au deformat degetele
Victoria Beckham este o fană declarată a pantofilor cu tocuri imense, care i-au deformat degetele

În recenta sa vizită în Rusia, Victoria Beckham a purtat aceiași pantofi cu tocuri imense, cu care ne-a obișnuit la fiecare apariție. Așadar, fie că trebuie să meargă prin Piața Roșie, fie la Ballet Bolshoi , Posh este impecabilă.

Victoria Beckham a declarat că o încântă tocurile într-atât, încât au ajuns să facă parte din personalitatea sa. Astfel, ar fi în stare să le poarte și pe o insulă pustie, în combinație cu nelipsiții săi ochelari de soare, pentru a-și ascunde fața nemachiată.

Vezi FOTO cu cele trei ținute ale Victoriei, din timpul vizitei în Rusia

Recent, Vicky a călătorit în Rusia, pentru a-și promova colecția care-i poartă numele și a fost prezentă în mai multe locații din orașul țarilor. Astfel, Posh și-a făcut apariția la Ballet Bolshoi, din Moscova, cu o rochie având o singură mânecă, din colecția sa de toamnă-iarnă 2010. Piesa cea mai de efect a vestimentației sale au fost însă perechea de pantofi bicolori, cu tocuri enorme, o creație Christian Louboutin.

Pentru plimbarea prin Piața Roșie moscovită, Victoria Beckham a ales niște pantofi de la aceeași firmă, cu tocuri de minim 10 centimetri și o jachetă neagră, scurtă, de la Chanel. Chiar și în acea zi ploioasă, Posh nu s-a despărțit de ochelarii săi de soare.

La prezentarea colecției sale, Vicky a purtat o rochie stil cămașă, de culoare neagră, la care nasturii au fost înlocuiți cu o centură din corzi împletite și cu mâneci întoarse, trei sferturi, care îi dădea un look informal. Totuși, pantofii cu toc și coafura stilizată i-au dat un aer sofisticat, așa cum îi place de fiecare dată să apară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite