Vedetele fac donaţii de milioane de dolari pentru a-i sprijini pe cei afectaţi de Covid-19: suma impresionantă oferită de Oprah Winfrey

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprah Winfrey a donat 10 milioane de dolari în sprijinul situaţiei de criză provocată de COVID-19 FOTO Guliver/Getty Images
Oprah Winfrey a donat 10 milioane de dolari în sprijinul situaţiei de criză provocată de COVID-19 FOTO Guliver/Getty Images

Leonardo DiCaprio, Laurene Powell Jobs şi Oprah Winfrey au făcut joi donaţii de milioane de dolari pentru America's Food Fund, care îi va sprijini pe cei mai afectaţi de criza sanitară provocată de Covid-19.

Leonardo DiCaprio şi Laurene Powell Jobs, care conduc organizaţia Earth Alliance, au donat împreună 5 milioane de dolari, iar Apple, aceeaşi sumă, prin platforma GoFundMe, scrie news.ro. 

Oprah Winfrey a donat în total 10 milioane de dolari pentru ameliorarea situaţiei de criză cauzată de coronavirus, potrivit Forbes. O parte din aceşti bani, mai exact 1 milion de dolari, vor merge către America's Food Fund. 

Winfrey nu a specificat concret pentru ce a donat restul de 9 milioane de dolari, însă a spus că probabil vor ajunge la americanii din Milwaukee, Tennessee şi zone rurale din Mississippi,

Tot 1 milion de dolari a donat şi Ford Foundation.

America's Food Fund va funcţiona împreună cu organizaţiile caritabile World Central Kitchen şi Feeding America.

„În contextul acestei crize, organizaţii ca World Central Kitchen şi Feeding America ne-au inspirat pe toţi cu angajamentul lor necondiţionat de a hrăni cei mai vulnerabili oameni strâmtoraţi. Le mulţumesc pentru munca excesivă din linia întâi, merită tot sprijinul nostru“, a transmis DiCaprio, citat de The Hollywood Reporter.

America’s Food Fund a anunţat pe site-ul de strângere de fonduri că vrea să asigure că toată lumea va avea acces sigur la hrană în timpul pandemiei.

Cu sprijinul venit joi dimineaţă, America's Food Fund a strâns 12,29 milioane de dolari din totalul pe care şi l-a propus, de 15 milioane de dolari.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri