VIDEO Asistentele medicale din SUA dansează când iau pauză de la a salva vieţi, în lupta cu coronavirusul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asistente din SUA dansează pentru a scăpa de stresul provocat de pandemia de coronavirus FOTO Captură video
Asistente din SUA dansează pentru a scăpa de stresul provocat de pandemia de coronavirus FOTO Captură video

O asistentă din Missouri îşi încântă fanii de pe reţeaua TikTok cu filmuleţe, care strâng milioane de vizualizări, în care dansează singură sau alături de colegele ei, atunci când au o mică pauză de la a salva vieţi care luptă cu coronavirusul.

Kala Baker este o asistentă din Missouri care a descoperit o modalitate amuzantă de a împărţi bucurie pe holurile spitalului în care lucrează, utilizând TikTok pentru a posta filmuleţe, care au devenit virale, în care dansează în ciuda pandemiei de coronavirus. 

Ea aduce zâmbetul pe buze atât colegilor şi pacienţilor, cât şi fanilor pe care îi are în mediul online. 

„Ne descurcăm bine. Suntem puţin stresaţi, dar o facem împreună şi suntem fericiţi să oferim ajutor oamenilor“, a spus Baker despre munca lor pe fondul focarului de coronavirus, scrie abcnews.ro.

Tânăra este cunoscută pentru clipurile video în care dansează alături de colegele ei, în spital, îmbrăcate în asistente, în pauzele în care încearcă să se relaxeze pentru a face faţă stresului cauzat de lupta pe care o duc zilnic salvând vieţi.

„Evident că a fost un pic stresant pe aici, dar asta a fost o modalitate bună să ne îndepărtăm de munca noastră pentru o secundă şi să aducem o oarecare bucurie oamenilor din jurul nostru“, a explicat tânăra asistentă.

„Sincer, încă suntem extrem de şocate. Suntem onoraţi că oamenii vor să ne privească dansând pentru că nu suntem dansatoare“, a spus Baker, râzând. A fost uimitor să văd toţi oamenii din întreaga lume urmărindu-ne şi transmiţându-ne dragostea şi sprijinul lor“, a mărturisit Baker, care a dezvăluit că s-a inspirat din alte videoclipuri pe care le-a văzut online şi a avut ideea de a-şi crea propriile clipuri pentru a răspândi bucurie.

„Luptând împotriva coronavirusului“, a scris asistenta în descrierea unui filmuleţ. „Aşteptând să salvez vieţi“, a scris ea într-o altă postare în care dansează în spital.

VIDEO aici

   

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite