Vacanţe de vedete. Unde şi-au petrecut concediul Inna, Andreea Marin, Nicoleta Luciu şi Măruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin Bănică
Andreea Marin Bănică

Călătorii spirituale în India, sejururi exclusiviste pe Coasta de Azur şi excursii romantice la Paris - aşa arată jurnalele de călătorie ale celebrităţilor autohtone în vara care tocmai se încheie.

Criza economică nu a afectat prea mult bugetul de vacanţă al vedetelor din România. Şi în această vară, pe lista destinaţiilor s-au aflat ţări exotice, staţiuni extravagante şi oraşe scumpe. Nu doar locaţiile pentru care au optat vedetele sunt impresionante uneori, ci şi durata sejururilor. Nicoleta Luciu a petrecut aproape două luni la Dubrovnik, în Croaţia.

De organizarea concediului s-a ocupat soţul ei, Zsolt, imediat după nuntă. Iniţial, Nicoleta şi Zsolt au plecat cu toţi copiii, cu bonele şi cu mamele, iar apoi cuplul a rămas să petreacă doar cu fiul mai mare, în vârstă de patru ani.

Actorul Radu Gabriel, care interpretează rolul unui poliţist - Gică Popa - în  serialul „Pariu cu viaţa", a fost zece zile la Paris, împreună cu soţia şi cu fiica sa. „Dincolo de Muzeul Orangerie, Muzeul Rodin, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Muzeul Salvador Dali, Catedrala Notre-Dame, La Conciergerie, Palatul Versailles, Montmartre, Cartierul Latin, Moulin Rouge şi alte minunăţii de-ale locului, m-a dat pe spate metroul din Paris, unde şi un împiedicat de la Buzău, ca mine, a putut să se descurce cu ochii închişi", a povestit actorul.

Click pe imagini



Alte vedete din România au ales destinaţii populare, cum sunt Turcia şi Grecia, dar au găsit distracţii inedite, cum ar fi călătorii cu balonul, cu iahtul ori cu vaporul.

Inna şi-a amânat concediul

Nu toate vedetele au avut parte de o vacanţă în toată regula vara aceasta. Pentru unele dintre ele, este perioada cea mai încărcată din an, căci nu pot spune „nu" concertelor şi filmărilor. Inna se numără printre starurile autohtone care au declarat că nu au timp pentru relaxare. Cântăreaţa nu se plânge însă, pentru că s-a bucurat de o vacanţă scurtă, dar exotică, în luna martie, când a filmat în Costa Rica videclipul pentru piesa „Caliente". Inna a declarat că i-au plăcut atât de mult cele câteva zile petrecute pe plajele din Costa Rica, încât ar vrea să revină când agenda concertelor va fi mai puţin încărcată.

Europa, destinaţia preferată a starurilor de peste hotare

Multe dintre vedetele internaţionale au lăsat anul acesta insulele exotice din Caraibe, Seychelles sau Hawaii pentru plajele de pe bătrânul continent. Madonna a fost de curând în vacanţă în staţiunea Antibes, de pe Coasta de Azur. Vedetei pop i-au ţinut companie iubitul Brahim Zaibat, fiica (Lourdes), cei trei băieţi ai săi, dar şi soacra acesteia, Patricia Vidal, care este cu opt ani mai tânără decât cântăreaţa. Madonna i-a plătit Patriciei sejurul, potrivit unor surse apropiate vedetei.

Angelina, cu iahtul prin insulele greceşti

O destinaţie europeană au ales şi celebrii Angelina Jolie (foto) şi Brad Pitt. Cei doi au pornit într-o călătorie cu iahtul printre insulele greceşti, după ce au poposit o vreme în peninsula Halkidiki. Mykonos şi Santorini s-au aflat printre destinaţiile celor doua staruri americane. Întrebată de proprietarul unui restaurant grecesc dacă se pregăteşte de nuntă, aşa cum s-a vehiculat în presă în ultima vreme, Angelina a spus: „Nu încă. Iubim Grecia prea mult ca să plecăm de aici... avem alte insule de vizitat înainte de a ne întoarce în Franţa".

Jennifer Aniston şi Clooney iubesc Italia

Rihanna (foto) a avut şi ea, în acest an, o vacanţă în stil european. Cântăreaţa a optat pentru Italia, fiind fotografiată de paparazzi în insulele Sardinia şi Capri. Călătoriile le-a făcut la bordul unui iaht, pe care l-a şi condus de câteva ori. Capri a fost destinaţia de vacanţă a acestei veri şi pentru Jennifer Aniston. Actriţa americană a fost fotografiată alături de iubitul său, Justin Theroux, în timp ce admira de la bordul unui iaht peisajele spectaculoase ale Cizmei. Italia l-a fermecat pe George Clooney, care şi-a cumpărat acum câţiva ani o vilă în nordul ţării. Actorul a mers anul acesta în Italia însoţit de iubita lui, Stacy Keible.

Andreea Marin Bănică

Vedeta a mers în această vară într-un resort all-inclusive din Belek, Turcia. Andreea Marin a fost atât de plăcut impresionată de condiţiile de acolo, încât a făcut reclamă locului pe o reţea de socializare. „Nu obişnuiesc să dau detalii despre vacanţele noastre, consider că ţin de intimitatea unei familii, dar, atunci când mă entuziasmează ceva, îmi face plăcere să recomand şi altora, pentru a profita, în cel mai bun sens, de aceleaşi condiţii", a povestit pe Facebook.

Mihai Petre

Juratul cel mai exigent al emisiunilor „Românii au talent" şi „Dansez pentru tine" de la PRO TV s-a relaxat în această vară în Grecia, alături de soţia sa, Elwira, şi de un grup de prieteni. „În hotelul în care am stat erau seri tematice şi aşa am reuşit să învăţ de la greci câţiva paşi din dansurile lor tradiţionale, care sunt mult mai complexe decât ceea ce dansăm noi pe la petreceri", a povestit Mihai Petre. Vacanţa nu a fost lipsită de activitate fizică: două ore la sala de sport şi câteva ture de bazin zilnic.

info
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite