Unde îşi petrec Adela Popescu şi Radu Vâlcan luna de miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Adela Popescu (28 de ani) şi prezentatorul TV Radu Vâlcan (38 de ani), care s-au căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute, îşi petrec luna de miere în America.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ales ca destinaţie pentru luna de miere America, locul preferat al amândurora. Cei doi s-au cazat la un hotel luxos, camera având vedere la Central Park din New York. 

„Fericire în luna de miere, la fereastra mea! NewYork“, a scris Radu Vâlcan pe Facebook, mesajul fiind însoţit de o imagine cu frumoasa privelişte. 

După cinci ani de relaţie, Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret, sâmbătă, 22 august, în cadrul unui eveniment care s-a desfăşurat pe domeniul Hadar Chalet, din judeţul Buzău, şi la care au participat 60 de persoane, printre care şi Dana Rogoz. 

image

Priveliştea proaspăţilor soţi, din New York FOTO Arhivă personală Radu Vâlcan/ Facebook 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, nuntă cu sârbă la înâlţime

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit la 1000 de metri altitudine FOTO adelapopescu.eu

image

„Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţit pentru o viaţă. Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor care s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Închid ochii şi îmi amintesc hambarul visurilor noastre ce se înalţă semeţ din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 de metri altitudine, doar noi şi...o viaţă înainte în doi. Alaiul până la biserică, acolo unde toţi cei prezenţi ne-au însoţit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără sârbă, vorba tatălui meu“, a scris Adela Popescu, pe blogul său.

Mireasa a purtat o rochie brodată manual

Adela Popescu în rochie de mireasă FOTO adelapopescu.eu

image

Actriţa, care a îmbrăcat o rochie albă, brodată manual, la care a asortat un buchet de mireasa atipic, realizat din mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă, a recunoscut că a fost foarte emoţionată să păşească în faţa altarului. „Mi-l amintesc pe Radu fericit şi emoţionat strângându-mi mână în biserică. Îmi simt şi acum broderia rochiei de mireasă, cusută manual de Atelier Otilia Brăiloiu, buchetul meu compus din mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă, desăvârşit cu imaginaţie de Dhaniel Nora-Purple Flowers, agitaţia Dănucăi (Dana Rogoz- n.red.), că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzienei că a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaţilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viaţă, luminat de beculeţe fine, lumânări suave, flori albe, ce ieşeau timid din muşchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele, urcând timid şi pe masa bufetului suedez şi pe pereţii hambarului. Cercurile uriaşe de iedere suspendate şi candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simţit că Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile vin viaţa noastră de până acum“, a mai scris vedeta.

image

Proaspăta doamnă Vâlcan a încheiat postarea anunţându-şi fanii că le scrie din aeroport, întrucât pleacă în luna de miere. „Era să pierdem avionul. Noroc cu Ivona că ne-a trezit. Cred că deja îi e dor de mirii ei şi de nunta de care s-a ocupat cu atâta dragoste“, a încheiat Adela Popescu relatarea despre cel mai important eviniment din viaţa sa de până acum. Artista nu a precizat însă unde îşi va petrece luna de miere. Potrivit „Libertatea“, cuplul ar fi ales o destinaţie exotică.

adela popescu si radu valcan nunta
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite