Un fan Lady Gaga a plătit 13.000 de dolari pentru unghia falsă a artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Monstruleţii" fac sacrificii financiare pentru idolul lor. FOTO Reuters
"Monstruleţii" fac sacrificii financiare pentru idolul lor. FOTO Reuters

„Mama monstruleţilor“ s-a convins de fidelitatea fanilor. Un admirator a plătit mii de dolari pentru a intra în posesia unghiei sale rupte în timpul unui concert din Irlanda.

Un angajat al artistei a găsit unghia pe o scenă din Dublin, unde Gaga a susţinut anul trecut un concert, în cadrul turneului Born This Way Ball (BTWB), ce a ajuns şi la Bucureşti. Potrivit "The Sun", membrul echipei BTWB a găsit formula propice de a beneficia de pe urma artistei şi de a-i bucura fanii, motiv pentru care a scos la licitaţie unghia neagră din material acrilic.

Aceasta nu este prima ocazie în care un fan Gaga plăteşte o sumă-record pentru idolul său. În 2010, un miliardar din Rusia a plătit 1 milion de dolari pentru a apărea în videoclipul de aproximativ nouă minute al piesei „Alejandro“.

image

În showul din Dublin, diva a purtat o unghie similară cu cea din spectacolul aniversar al formaţiei Rolling Stones. FOTO Reuters

Gaga îşi pregăteşte revenirea pe scena muzicală, după ce şi-a anulat turneul şi a fost operată la picior. Zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe artista de 27 de ani la piscină în Mexic. Gaga şi-a etalat trupul într-un costum de baie, dovedind că a slăbit câteva kilograme, după o perioadă în care presa internaţională a criticat-o pentru că şi-a pierdut silueta filiformă. Anul trecut, diva a recunoscut că oscilaţiile de greutate sunt cauzate de bulimie şi anorexie, două tulburări alimentare de care suferă de la 15 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite