Lady Gaga, de pe scenă pe masa de operaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga şi-a dezamăgit monstruleţii din America de Nord. FOTO Reuters
Lady Gaga şi-a dezamăgit monstruleţii din America de Nord. FOTO Reuters

După ce şi-a anulat patru concerte ale turneului Born This Way Ball, din cauza unei inflamaţii la genunchi, reprezentanţii artistei au anunţat că Lady Gaga nu-şi mai onororează niciunul dintre spectacolele programate până pe 20 martie, deoarece trebuie să se opereze.

Reprezentanţii oficiali ai cântăreţei de 26 de ani au anunţat că spectacolele din turneul BTWB au fost anulate. După câteva investigaţii, s-a constatat că Lady Gaga şi-a rupt piciorul drept, ceea o împiedică pe solistă să mai danseze, aşa cum şi-a obişnuit fanii. Potrivit declaraţiei oficiale, pentru a-şi reveni, cântăreaţa va fi nevoită să se opereze, dar şi să ia o pauză prelungită.  

În urmă cu doar câteva zile, interpreta piesei „The Edge of Glody“ le-a cerut iertare celor peste 34 de milioane de fani de pe Twitter din pricina nefericitului incident ce a împiedicat-o să-şi respecte promisiunile muzicale.„Sunt complet devastată. Nu am vrut să-mi dezamăgesc admiratorii. După ultimul spectacol nu am mai putut să merg şi nici acum nu sunt în stare“, a scris Gaga.

lady gaga reuters

Unul dintre motivele pentru care solista nu mai poate să se deplaseze poate fi chiar stilul său vestimentar. Pe lângă hainele haute couture, excentrica a preferat platformele de 20-30 de centrimetri, ce i-au solicitat coloana vertebrală, ligamentele şi tendoanele. 

Artista a recunoscut că show-urile constante au presupus mult efort fizic, motiv pentru care nu s-a mai alimentat corespunzător şi s-a îngrăşat peste 10 kilograme.   

lady gaga reuters

Born This Way Ball, turneul extins pe doi ani ce a ajuns şi la Bucureşti, trebuia să se termine pe 20 martie. Până acum, solista a avut peste 90 de show-uri în Asia, Africa, Europa şi America, dar ea mai avea programate încă 21 de spectacole în Statele Unite şi în Canada.

Recent, artista a posta aceste imagini pe contul său de Twitter.

lady gaga twitter
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite