Tudor Chirilă, extrem de dur la adresa lui Ilan Laufer: „Asta înseamnă să fii mizerabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă nu se dă în lături de la a critica în termeni duri politicienii zilelor noastre FOTO Pro TV
Tudor Chirilă nu se dă în lături de la a critica în termeni duri politicienii zilelor noastre FOTO Pro TV

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) îl critică în termeni extrem de duri pe Ilan Laufer, acuzându-l printre altele că se foloseşte de drama unui popor pentru a sensibiliza şi a manipula opinia publică.

Tudor Chirilă l-a catalogat drept „mizerabil“ pe Ilan Laufer ca urmare a acuzaţiilor dure formulate de acesta din urmă la adresa lui Klaus Iohannis, care a refuzat numirea lui în fruntea Ministerului Dezvoltării. Laufer a susţinut că decizia preşedintelui României este o nouă dovadă de antisemitism, comparându-l pe şeful statului cu liderul comunist Nicolae Ceauşescu.

Tudor Chirilă este de părere că Laufer se foloseşte de drama poporului evreu şi că dă dovadă de ipocrizie când pozează în „gardian al memoriei dramelor poporului său“ deşi este mai degrabă cunoscut pentru activitatea mondenă decât pentru activism. 

Totodată, artistul subliniază că acuzaţia de antisemtisim nu are fundament având în vedere că Iohannis l-a acceptat în 2017 pe Laufer în poziţia de ministru pentru Mediul de Afaceri.

„Să te foloseşti de drama poporului tău ca să sensibilizezi şi să manipulezi opinia publică, asta înseamnă să fii mizerabil. Să-i reproşezi unuia care te-a mai numit ministru că discriminează pe criterii etnice pentru că nu te-a mai numit încă o dată, asta înseamnă să fii mizerabil. Să ajungi să te poziţionezi ca înflăcărat gardian al memoriei dramelor poporului tău când eşti mai cunoscut pentru activitatea mondenă decât pentru activism, asta înseamnă să fii mizerabil. Să te foloseşti de familia ta şi de drama ei ca să deturnezi complet sensul unui refuz, asta înseamnă să fii mizerabil. România trăieşte probabil una dintre cele mai grave pauze de bun simţ din istoria ei recentă. Până şi ultimul român dintr-un ipotetic clasament al bunelor maniere şi educaţiei s-ar uita de sus la mizerabilii care au ajuns să ne conducă“, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. 

   

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite