Totul despre Larry Hagman, starul din "Dallas": viaţa secretă a lui J. R. Ewing

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larry Hagman a avut parte de multe experienţe care i-au năucit viaţa. FOTO GETTY IMAGES
Larry Hagman a avut parte de multe experienţe care i-au năucit viaţa. FOTO GETTY IMAGES

Era total opus lui J.R în realitate. Fiica lui, Kristina Hagman, povesteşte că azi nu mai există actori care să fie atât de calzi şi apropiaţi de fanii lor. Bunăoară, Larry Hagman i-a dat unui membru al echipei de filmare a serialului Dal­las 15.000 de dolari atunci când a aflat că acesta avea probleme de sănătate.

În schimb, Hagman actorul îl depăşea cu mult în vicii pe faimosul petrolist al clanu­lui Ewing. Cele câteva pahare de whisky date pe gât de J.R., cu rânjetul lui de satisfacţie după ce încheia o afacere profitabilă, erau o joacă de copii pe lângă cocktailurile toxice care deveni­seră parte din rutina starului. „Bea tărie, fuma marijuana şi mai lua şi pastile“, spune Todd Gold, bunul prieten al starului şi co-autor al autobio­grafiei lui, Hello Darlin’: Tall (and Absolutely True) Tales About My Life. Aceasta era, de fapt, viaţa secretă a lui Larry, pe care a ascuns-o cu grijă de fanii săi: ajunsese să se lupte cu alcoolismul şi cu dependenţa de amfetamine încă de pe vremea rolului din serialul Visând la Jeannie.

Pe platourile serialului, actorul a creat un ade­vărat haos, într-una dintre zile vomând peste decor, drept protest pentru că nu era de acord cu scenariul. Dar când un doctor i-a recomandat în mod greşit, pentru a se relaxa, un amestec aşa zis light de şam­panie cu cannabis, lucrurile chiar au luat-o razna. „Larry era problematic. Se închidea în cabina lui şi se îndopa cu acest mix toxic, totul în numele menţi­nerii calmului şi serenităţii“, povesteşte partenera lui de platou, actriţa Barbara Eden.

Citeşte totul despre regretatul star controversat pe www.okmagazine.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite