Topul „People“ al celor mai sexy bărbați în viață. Cine ocupă locul I?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista „People" a desemnat cel mai sexy bărbat în viață din acest an. Actorul american Channing Tatum, deținătorul prestigiosului titlu, i-a surclasat pe Ben Affleck, Richard Gere și Denzel Washington în topul publicației americane.

Channing Tatum (32 de ani) este cunoscut publicului pentru comedia „Mike meseriaşu'", unde interpretează rolul unui dansator de striptease. Actor și producător, Channing Matthew Tatum și-a început cariera ca fotomodel și a apărut în reclamele pentru Pepsi și Mountain Dew. După acestea, Tatum s-a remarcat în filme precum „Coach Carter", „She's the Man", „Step Up", „Fighting" și „Dear John".

Actorul este căsătorit de trei ani cu dansatoarea Jenna Dewan, cu care își dorește și câțiva copii. „Primul număr care-mi vine în minte atunci când mă gândesc la copii este de trei, dar vreau unul sănătos și apoi mai vedem", a spus Channing Tatum.

În prezent actorul se pregătește pentru filmul „Foxcatcher", care va fi lansat anul viitor, și în care interpretează rolul unui atlet la Jocurile Olimpice. Nu e de mirare că și condiția sa fizică este una de zile mari: are 88 de kilograme și un trup musculos. „Îmi place să fiu tonifiat. Dacă mă îngraș prea mult, nu mă pot mișca, iar mie îmi place să mă mișc. Atunci când nu mă antrenez, mă fac rotund și moale", a mărturisit cel mai sexy bărbat în viață.

Pe locul al doilea în topul realizat de publicația americană s-a clasat cântărețul de muzică country Blake Shelton (36), urmat de actorul australian Chris Hemsworth (29), actorul Max Greenfield (32) și Ben Affleck (40).

În pofida vârstei (63 de ani) Richard Gere ocupă locul al șaselea, urmat de Matt Bomer, concurentul la Jocurile Paralimpice, Oscar Pistorius, câștigătorul premiului Oscar, Denzel Washington și Damien Lewis, care a ocupat locul 10. În 2011, cel mai sexy bărbat în viață a fost desemnat actorul Bradley Cooper.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite