„The Voice“, un nou show de talente la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christina Aguilera a făcut parte din juriu în SUA
Christina Aguilera a făcut parte din juriu în SUA

După succesul show-ului de divertisment „Românii au talent", postul Pro TV a cumpărat un alt format de gen, numit „The Voice", creat de John de Mol, părintele „Big Brother".

Emisiunea va debuta la Pro TV în această toamnă, România fiind a patra ţară care va difuza formatul. Show-ul, care a obţinut audienţe-record în Olanda şi SUA, transformă oameni simpli în superstaruri. Difuzat de postul american NBC, „The Voice" se află la primul sezon în SUA, având un juriu format din vedete ca Christina Aguilera, Cee Lo Green şi Adam Levine, solistul de la Maroon 5.

Concursul are trei etape: etapa audiţiilor, în care fiecare membru al juriului îşi formează echipa alegând concurenţii în funcţie de voce, fără să-i vadă, etapa duelurilor, în care fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre concurenţi este eliminat şi etapa show-urilor live. Una dintre noutăţile acestui concurs este că membrii juriului nu au doar rolul de a selecta participanţii, ci se şi transformă în mentori pentru echipele lor, pe care trebuie să le consilieze ca să ajungă cât mai departe. „The Voice" va mai fi difuzat în Anglia, Franţa, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca şi Finlanda. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite