Teo Trandafir, o nouă operaţie după cea de micşorare de stomac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir speră ca a doua intervenţie chirurgicală şă-i rezolve definitiv problema de sănătate
Teo Trandafir speră ca a doua intervenţie chirurgicală şă-i rezolve definitiv problema de sănătate

După o operaţie de micşorare a stomacului, Teo Trandafir va fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, pentru montarea unei plase ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Într-un interviu acordat pentru „Click!“, vedeta Kanal D a mărturisit că  medicii au suspectat-o de cancer, dar că ultimele analize au liniştit-o.

„Intervenţia face parte dintr-un proces de vindecare de lungă durată. Acesta e şi primul pas pe care-l fac pentru ca după scăderea în greutate să putem pune o plasă ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Mi-e foarte greu să trăiesc fără muşchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat şi am o sensibilitate în zona respectivă. Dacă puneam plasa acum şi slăbeam, plasa ar fi rămas mare. Trebuie scăzut în greutate ca plasa să se potrivească dimensiunilor respective“, a declarat Teo pentru „Click!“.

După operaţia de micşorare a stomacului (gastric sleeve), efectuată acum mai mult de o lună, Teo se simte bine. „După operaţie mănânci cu atenţie, de fapt bei în prima lună. În prima săptămână bei apă, ceai, compot, supe, lichide clare, după care poţi trece la etapa de piureuri subţiri, după care piureurile pot fi mai consistente, iar într-un final poţi mânca normal. Chestia minunată e că ştii când să te opreşti. După două înghiţituri te-ai oprit. Nu ţi-e foame. Cel mai sănătos ar fi să nu mă cântăresc decât în prezenţa medicului pentru că mă cunosc şi o să fac obsesie“, a mai spus ea.

Citiţi continuarea pe click.ro.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite