Teo Trandafir, despre ce a văzut cât a fost în comă şi cum a reacţionat când medicii i-au spus că va muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teo Trandafir a povestit marţi seară, la Kanal D, experienţa care a dus-o la un pas de moarte. În 2011, din cauza unei pancreatite acute, prezentatoarea tv a fost anunţată de medici că şansele de supravieţuire nu sunt prea mari.

Teo Trandafir (52 ani), una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, a povestit în emisiunea „40 de întrebări, cu Denise Rifai“ despre cum a traversat cea mai grea încercare a vieţii ei, în anul 2011. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce a făcut o pancreatită acută. A stat internată în spital din Viena timp de 100 de zile, a fost operată, însă starea ei era tot mai gravă, iar medicii nu-i dădeau prea multe şanse. 

Întrebată ce a gândit în momentul în care medicii i-au spus că nua re multe şanse de supravieţuire, Teo Trandafir a răspuns:

„Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat şi m-am gândit: cine trăieşte forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea păţeşte asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil şi ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să şi-o aducă aminte toţi cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminţi”, a spus Teo Trandafir, la Kanal D.

„Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simţit că mor. Şi am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Si Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că „nu”. Am întrebat: Mai mult de atât se poate? Si mi-a spus ca mai mult de atât nu e", a completat ea. 

 Teo Trandafir, despre viaţa după moarte

„Când m-am trezit într-o cameră lăptoasă am întrebat dacă sunt singură. Am zis: Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb şi eu o vorbă cu cineva? Şi mi s-a răspuns: Nu Teo, este o experienţă prin care trebuie să treci singură. Şi mi-am dat seama că nu prea e de glumă şi am întrebat cum aş face să trec în partea cealaltă. Cred că acolo erau sedativele care-şi făceau efectul pentru că mi s-a spus aşa ”Imaginează-ţi că eşti pe un câmp verde. Că sub tine curge un râu albastru perfect, şi acest rău te va lua şi te va duce cu el acolo unde-ţi va fi mai bine”. Am făcut exact aşa cum mi s-a cerut, am închis ochii, am văzut pajiştea perfect verde, o pajiste irlandeză.

Mi-aduc aminte exact, era o pajişte irlandeză, prin ea curgea un râu perfect şi corpul meu levita deasupra acestui râu şi urma doar să mă apropi de el ca să mă ducă acolo unde era de dus. Şi după ce am făcut tot acest efort intelectual fantastic ca să mă adaptez tuturor celor ce mi se ceruseră şi care nu erau uşor de dus în condiţiile respective, a doua zi dimineaţă la ora 6 şi un sfert, m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori toţi adunaţi să mă facă frumoasă, să mă spele pe cap. Nu trecusem în partea ailaltă şi am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute, după care am zis ”Auzi, ştii ceva? Mai e timp”, a povestit Teo Trandafir în emisiunea „40 de întrebări, cu Denise Rifai".

Citeşte şi:

Teo Trandafir, de ce a divorţat de ambii soţi. Ce spune despre bărbatul din viaţa ei

Teo Trandafir, despre perioadele de sărăcie lucie. ”Preferam să-i cumpăr fiicei mele încălţări”

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite