Tatăl Ducesei Meghan, apel către Regina Elisabeta: „Aş aprecia orice ar putea să facă în acest sens“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas Markle şi Meghan Markle FOTO arhiva personală Thomas Markle
Thomas Markle şi Meghan Markle FOTO arhiva personală Thomas Markle

Tatăl lui Meghan Markle, în vârstă de 74 de ani, a lansat un apel la reconciliere cu fiica sa, Meghan (37 de ani), cu care nu a mai vorbit de la nunta cu Prinţul Harry (34 de ani), din luna mai.

Tatăl Ducesei Meghan a vorbit, într-un interviu pentru postul britanic ITV, despre relaţia cu fiica sa şi i-a trimis un mesaj înduioşător de împăcare. 

„Te iubesc foarte mult, tu eşti fiica mea şi mi-ar plăcea să aflu noutăţi de la tine“, a spus Thomas Markle, scrie News.ro.  

„Oricare ar fi fost certurile noastre, trebuie să fim capabili să ni le rezolvăm, facem parte din aceeaşi familie, aşa că dacă îţi face plăcere, contactează-mă. Sper ca acest lucru să se rezolve, asta nu poate dura la nesfârşit“, a dăugat el.  

În plus, tatăl Ducesei Meghan a lansat un apel şi către Regina Elisabeta, într-un interviu pentru „Good Morning Britain“, pe care o roagă să-l ajute să se împace cu fiica sa: „Aş aprecia orice ar putea să facă în acest sens. Cred că şi-ar dori ca aceste probleme de familie să se rezolve“, scrie The Guardian.  

   

image

FOTO Michelle Day 

El a mai vorbit şi despre faptul că a pus familia regală britanică în situaţii stânjenitoare după ce a primit bani pentru a fi pozat pentru paparazzi. „Nu am intenţia de a păstra tăcerea pentru tot restul vieţii. Îmi iubesc fiica foarte mult, ea trebuie să o ştie şi aş aprecia cu adevărat dacă ea m-ar contacta sau m-ar suna, sau pur şi simplu mi-ar trimite un mesaj“, a continuat Thomas Markle. 

În plus, întrebat despre articolele din presa britanică în care este arătată atitudinea dispreţuitoare pe care Meghan ar fi avut-o cu personalul familiei regale, tatăl ei i-a luat apărarea: „I-a plăcut întotdeauna să controleze totul, asta face parte din natura ei, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă, după cunoştinţa mea. Ea a fost mereu foarte politicoasă“.

Bărbatul a vorbit şi despre sarcina fiicei sale şi a mărturisit că-şi doreşte să-şi poată cunoaşte viitorul nepot. „Sper ca totul să se deruleze cu bine şi că voi putea să o văd pe micuţa Meghan sau pe micul Harry“, a spus viitorul bunic în timpul interviului pentru care nu a fost plătit, potrivit ITV. 

meghan markle foto guliver/getty images

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite