Susan Sarandon: „Am fost drogată la aproape toate festivităţile de premiere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Susan Sarandon, actriţa premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „Culoarul morţii“, a mărturisit, în show-ul „Watch What Happens: Live“, că a venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere, excepţie făcând ceremoniile Oscar, după cum informează „The Huffington Post“.

Andy Cohen, prezentatorul show-ului „Watch Happens Live“, difuzat pe postul bravotv.com, a rugat-o pe Susan Sarandon să numească un eveniment important de la Hollywood unde a apărut sub influenţa drogurilor. 

Actriţa, în vârstă de 67 de ani, a mărturisit râzând că nu poate numi doar unul, asta pentru că, spune ea, a consumat droguri înainte de toate evenimentele, excepţie făcând ceremoniile de deceranre a premiilor Oscar. 

În schimb, când actriţa a fost întrebată care este vedeta cu care publicul ar fi surprins să afle că a avut o relaţie, Sarandon a evitat răspunsul, explicând: „Cartea mea va fi despre toţi oamenii cu care am putut fi, dar nu am făcut-o“.

Susan Sarandon a mai declarat în cadrul show-ului că nu are niciun regret profesional şi că nu-i pare rău că a refuzat în nenumărate rânduri să pozeze pentru revista „Playboy“. În cele din urmă, artista a fost dispusă să pozeze nud, dar pentru că era însărcinată, cei de la „Playboy“ nu au mai fost interesaţi. Cu toate acestea, Sarandon a pozat semi-nud pentru cartea „Hollywood Pinups“, în 2008.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din „Culoarul morţii/ Dead Man Walking“. Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite