Ştefan Bănică, despre avizele ISU pentru sălile de spectacole: „Nu spune nimeni să nu respecţi normele, dar nu poţi veni cu o zi înainte să spui că sala nu e OK“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică Jr. cere autorităţilor înţelegere şi coordonare în privinţa obţinerii avizelor ISU pentru sălile de spectacole.

Aflat în turneul naţional „Gură Taci“, Ştefan Bănică a intrat în direct la Europa FM pentru a face precizări legate de sălile de spectacole unde urmează să cânte. 

„După tragicul eveniment din 30 octombrie (incendiul din clubul Colectiv - n.red.) lucrurile sunt total neclare şi au început peste tot să spună că nu se mai poate. Atunci, în mod normal, ar trebui să oprim tot, nu mai merge nimeni nicăieri până când nu se rezolvă lucrurile astea. Eu cred că lucrurile se vor rezolva pe parcurs şi treptat. Bineînţeles, oamenii trebuie să fie siguri că acolo unde merg nu există riscul să se întâmple, Doamne fereşte, ce s-a întâmplat“, a declarat artistul pentru Europa FM. 

În acelaşi timp, Ştefan Bănică a făcut un apel către autorităţi, rugându-le să fie înţelegătoare şi să rezolve treptat aceste probleme.

„Ştiu că şi colegii noştri de la Holograf au întâmpinat probleme, dar la ei a fost mai grav, chiar au anulat spectacolul, lucru care mi se pare impardonabil. Pentru că sunt nişte oameni care muncesc, sunt nişte oameni care plătesc chiria acolo, care fac nişte contracte. Nu poţi să vii cu o zi înainte şi să spui că sala nu e OK. Nu spune nimeni să nu respecţi normele şi siguranţa, dar nu poţi veni cu o zi înainte să spui, «Domne, ne pare rău». Veniţi cu o soluţie. Aşa gândesc şi aşa mi se pare normal“, a explicat Bănică. 

După incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia 55 de tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi peste 130 au fost răniţi, dintre care 93 sunt încă internaţi în spitalele din Bucureşti şi din străinătate, 14 fiind în stare gravă, mai multe localuri din ţară au decis să-şi suspende temporar activitatea până la obţinerea avizelor necesare sau până la realizarea unor lucrări de renovare, asftel încât viaţa clienţilor să nu mai fie pusă în pericol.

De asemenea, zeci de cluburi şi restaurante din Capitală au fost vizate, în ultimele zile, de controale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite