Starurile vor cânta pentru victimele seismului din Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starurile internaţionale se reunesc într-o acţiune de caritate, pentru a întinde o mână de ajutor victimelor cutremurelui din Haiti, de acum două săptămâni.

Kylie Minogue şi membrii trupei anilor '90, Take That, împreună cu artistul Robbie Williams, au răspuns la apelul umanitar al lui Simon Cowell, care a demarat un proiect de strângere de fonduri pentru milioanele de oameni afectaţi de seismul de 7 grade pe scara Richter, din Haiti. Fondurile adunate vor fi împărţite între Comitetul de intervenţie în caz de dezastru din Haiti şi organizaţia "Medici Fără Frontiere".

Participarea cântăreţei Kylie Minogue este de bun augur, frumoasa australiană fiind familiarizată cu astfel de evenimente de caritate. În martie 2009, aceasta a strâns peste cinci milioane de dolari australieni într-un concert organizat pentru persoanele afectate de incendii şi inundaţii din ţara ei de origine.

Următoare acţiune umanitară a lui Kylie va veni în ajutorul victimelor seismului din Haiti, care a ucis aproximativ 200.000 de oameni şi a afectat sever viaţa a altor câteva milioane de locuitori din regiune.

Află care sunt celebrităţile internaţionale care vor participa la proiectul lui Cowell

Britanicul Simon Cowell a declarat: "Avem foarte puţin timp pentru a organiza asta, iar oamenii din Haiti au urgentă nevoie de orice fel de ajutor pe care putem să-l oferim".

"Este vorba de o melodie pe care aş vrea să o concep împreună cu câţi mai mulţi artişti, în speranţă că toate persoanele implicate în industria muzicală se vor reuni pentru a participa la proiect", a adăugat Cowell, potrivit cotidianului "Daily Mail".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite