Star al filmului “Slumdog Millionaire”, cu locuinţa distrusă de buldozere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rubina Ali, la premiile Oscar din februarie 2009 şi după demolarea casei sale, zilele trecute
Rubina Ali, la premiile Oscar din februarie 2009 şi după demolarea casei sale, zilele trecute

După ce milioane de oameni i-au văzut chipul în filmul "Slumdog Millionaire" ("Vagabondul Milionar"), actriţa Rubina Ali (10 ani), care a jucat rolul tinerei Latika, a rămas pentru a doua oară fără un acoperiş deasupra capului.

Casa în care locuia în Mumbai a fost distrusă de buldozere, a doua oară în acest an. Autorităţile din India au decis demolarea cartierului Garib Nagar din Mumbai, pentru a construi noua cale ferată.

"Este casa mea, m-am nascut aici!", striga Rubina, când reprezentanţii autorităţilor au venit la locul demolării, potrivit cotidianului Britain's Daily Express.

Aceasta este a doua oară când casa micului star este demolată. În mai 2009, familia Ali a reconstruit locuinţa, după ce a fost distrusă prima dată de buldozere.

"Nici măcar nu ne-au anunţat, au dat buzna peste noi"

Producătorii filmului Slumdog Millionaire, care au înfiinţat trustful Jai Ho!, s-au angajat să aibă grijă de Rubina Ali şi au promis că îi vor pune la dispoziţie, în curând, un apartament în care să se mute.

Însă, mica indiană nu este singurul star din filmul cu opt Oscaruri şi alte 45 de nominalizări, căruia i s-a demolat casa. Partenerul Rubinei Ali, Azharuddin Ismail, care a jucat rolul tânărului Salim, s-a confruntat cu aceleaşi probleme. Ba mai mult, forţele de ordine l-au lovit pe Ismail (11 ani) cu o bucata de lemn de bambus, înainte de a-l forţa să părăsească locuinţa.

"Nici măcar nu ne-au anunţat, au dat buzna peste noi", a declarat mama lui Ismail, potrivit BBC. Însă reprezentaţii trustului Jai Ho! au asigurat familiei Azharuddin o casă în care locuiesc în prezent.

Vezi galerie FOTO cu Rubina Ali şi Azharuddin Ismail, după distrugerea caselor în care locuiau

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite