Soţul Mariei Marinescu, Frank Collin, a fost reţinut la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frank Collin avea o prietenie strânsă cu Nicholas Pisapia, unul dintre cei 38 de traficanţi FOTO Adevărul
Frank Collin avea o prietenie strânsă cu Nicholas Pisapia, unul dintre cei 38 de traficanţi FOTO Adevărul

Afaceristul francez a fost reţinut la Paris într-un caz de trafic de droguri -  un transport de 700 de kilograme de cocaină din Republica Dominicană în Franţa. Maria Marinescu a fost chemată la Ministerul Francez de Interne pentru a da declaraţii în acest caz.

Poliţiştii francezi au filat o reţea de traficanţi de droguri şi au descoperit un transport de 700 de kilograme de cocaină ce ar fi urmat să fie transportate din Republica Dominicană în Franţa. S-au făcut 38 de arestări în acest caz. Soţul Mariei Marinescu a fost interceptat după ce a aterizat în capitala Franţei şi, ulterior, reţinut.

Potrivit cancan.ro, implicarea lui Frank Collin în această operaţiune ilegală nu a fost stabilită, el fiind chemat în calitate de martor. Legătura cu afaceristul francez a fost făcută în momentul în care Nicholas Pisapia, unul dintre cei 38 de arestaţi, a declarat că a obţinut datele de contact ale companiei aviatice cu care să facă transportul de cocaină de la Collin. S-ar părea ca soţul designerului român a fost cel care i-ar fi facilitat lui Pisapia transportul de „marfă“, acesta din urmă apelând la firma SN Transhellicoptere.

Conform procedurii, soţul Mariei Marinescu a fost reţinut pentru a da declaraţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite