Smiley: „Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în COVID, nici în medici sau oameni, în ştiinţă sau în Dumnezeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley a reacţionat în urma declaraţiilor făcute de Andreea Esca şi le-a transmis un mesaj celor care nu cred în COVID-19.

Artistul în vârstă de 36 de ani a mărturisit că Andreea Esca nu este singura persoană apropiată care s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi îi îndeamnă pe români să aibă grijă de sănătatea lor. 

„Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în COVID, nici în medici sau oameni, în ştiinţă sau în Dumnezeu. Poate putem, totuşi, prin declaraţia Andreei Esca, sa învăţăm să avem mai multă grijă de noi şi să ne ferim de boală, doar atât... O cunosc şi ştiu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoştinţă personală care a avut COVID. Boala asta există şi se răspândeşte foarte uşor“, a scris Smiley pe Facebook.

„Vă rog să aveţi grijă de voi cu responsabilitatea celor care ştiţi că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aş vrea să vă mai rog să nu mă puneţi la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grija faţă de noi, cele care instigă la ură, cele defăimătoare, vor fi şterse“, a mai scris cântăreţul. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite