Slash şi soţia şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an după ce au vrut să divorţeze, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, Slash, şi soţia sa şi-au reînnoit acum jurămintele de credinţă.

Într-o ceremonie organizată special la Ibiza, Slash şi soţia sa, Perla Ferrar, au mai spus o dată „Da!". Evenimentul a avut loc luni seară, cu puţin timp înainte de data celei de-a zecea aniversări a căsătoriei lor.

„Perla şi cu mine am avut parte de o ceremonie frumoasă. Petrecerea continuă şi acum. A fost o seară cu adevărat specială şi le mulţumim tuturor pentru urările lor de bine", a scris Slash pe contul său de pe Facebook.

Slash şi Perla s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii. Saul Hudson, cunoscut sub numele de scenă Slash, a iniţiat procedura de divorţ în vara anului 2010, însă cei doi soţi s-au împăcat după două luni şi au solicitat anularea procedurii.

Aceasta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului american, care a divorţat în 1997 de prima lui soţie, actriţa şi modelul Renee Suran, după un mariaj care a durat cinci ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite