Simona Gherghe, vedeta de la Antena 1, vrea să-i ia locul lui Syda la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Gherghe, vedeta TV de la Antena 1, scrie pe blogul personal că doreşte reluarea concursului pentru postul de la Paris, lăsat liber de iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, zis şi Syda.

".. Oare Parisul ce spune?! Bun asa... citesc in ziare ca cetateanu' Syda, absolut intamplator iubitul Elenei Basescu, a castigat un post de consilier la Ambasada Romaniei la Paris(foto). Stiu ca-i Vinerea Mare si ca ar trebuie sa fim mai buni, da' pe mine ma roade raaaau invidia. Adica daca eu as fi stiut de consurs, nu m-as fi dus? Nu e si visul meu sa traiesc la Paris?! Ce, n-as fi putut si eu sa fac ce face Syda? Plus ca stiu si franceza. Chiar asa, oare el stie? Si daca n-ar sti, ce?", spune Simona pe blogul ei.

"Sigur, imi lipseste un background al cluburilor de fitze, poate de-asta l-au luat... Sa intermedieze relatiile economice ale odraslelor de bani-gata de la Paris cu cele din Bucuresti. Schimb de cluburi! Dar chiar si asa, daca as fi dat un search pe Google, zau ca m-as fi pus la punct. La o adica, m-as fi dus, o saptamana, noapte de noapte, in documentare..."

"Unde mai pui c-o sa lucreze in cladirea asta frumoasa? Si o sa stea intr-un apartament in centru, platit de statul roman, ca doar n-o sa-l trimita pe bietu' Syda intr-un faubourg, sa se amestece cu toti imigrantii... Si leafa, leafa...Eu de ce n-am stiut de concursul asta?! Cer sa se reia, ca sa ne inscriem si noi, muritorii de rand...", încheie vedeta TV.

Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, zis şi Syda, a renunţat la postul de secretar economic III la Ambasada României de la Paris. Într-un comunicat de presă, Ionescu anunţă că a fost supus unui "linşaj mediatic" şi că demisionează din funcţia ocupată la Ministerul Economiei.

Ionescu a fost numit, în urma unui concurs la care a participat în 22 martie, secretar economic III la Ambasada României la Paris.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite