Shakira şi fotbalistul Gerard Pique aşteaptă un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerard Pique şi Shakira vor deveni părinţi la începutul anului viitor FOTO Reuters
Gerard Pique şi Shakira vor deveni părinţi la începutul anului viitor FOTO Reuters

Cântăreaţa columbiană Shakira (35 de ani) şi iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique (25 de ani), de la echipa FC Barcelona, vor deveni părinţii unui băieţel, care se va naşte la sfârşitul lunii ianuarie 2013.

Potrivit revistei columbiene „Gente“, citată de Mediafax, cele două vedete nu cunosc deocamdată sexul bebeluşului. Jurnaliştii de la publicaţia sud-americană susţin că au văzut rezultatele ecografiei pe care Shakira a făcut-o la Miami în urmă cu zece zile.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a declarat că Shakira şi iubitul ei au decis să nu facă nicio declaraţie publică despre această sarcină, care, potrivit revistei „Gente“, se află în cea de-a 13-a săptămână.
În articolul din Gente sunt postate şi câteva fotografii ale cuplului, aflat în vizită la Miami, dar şi o declaraţie a medicului Victor H. Gonzalez-Quintero, care a consultat-o pe Shakira. „Există o probabilitate de 80% ca bebeluşul să fie un băieţel“, a spus medicul.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi are de atunci o relaţie cu fotbalistul clubului F.C. Barcelona Gerard Pique.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite