Selena Gomez a dezvăluit că a făcut un transplant de rinichi şi a publicat imagini din spital. Cine e donatoarea: „Nu există cuvinte să-i pot mulţumi“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă americană Selena Gomez, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că motivul pentru care a trebuit să facă o pauză în carieră a fost un transplant de rinichi. Vedeta a făcut declaraţii în repetate rânduri despre boala autoimună de care suferă, lupus, iar de această dată complicaţiile s-au dovedit a fi severe.

Selena Gomez a trecut, în această vară, prin numeroase suferinţe cauzate de lupus, boala autoimună de care suferă.

Asaltată cu întrebări despre dispariţia ei de pe scenă, dar şi despre starea de sănătate, artista a mărturisit, printr-o postare pe Instagram, motivul pentru care a fost forţată să ia o pauză. 

Tânăra cântăreaţă a făcut un transplant de rinichi, în urma complicaţiilor provocate de lupus, pentru a-şi îmbunătăţi starea generală de sănătate. 

   

Lupus este o boală autoimună care poate produce vătămări în orice parte a corpului şi care afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

Prietena sa cea mai bună, actriţa Francia Raisa, este cea care i-a donat acest organ, iar în urma operaţiei a urmat o perioadă lungă de recuperare. 

Selena Gomez a făcut publice şi o serie de imagini: o fotografie de pe patul de spital, în care apare alături de prietena care i-a donat unul dintre rinichii săi, şi alte două în care îşi arată operaţia.

image

Selena Gomez îşi arată operaţia, printr-o postare pe Instagram FOTO Instagram 

image

Selena Gomez îşi arată operaţia, printr-o postare pe Instagram FOTO Instragram

„Sunt conştientă că unii dintre fanii mei au observat că nu am fost prea activă în această vară şi mulţi m-aţi întrebat de ce nu îmi promovez noile piese, de care vă asigur că am fost foarte mândră. Aşadar, am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza unor complicaţii produse de lupus, din această cauză m-am aflat într-o perioadă de recuperare. A fost ceea ce trebuia să fac pentru a-mi îmbunătăţi starea generală de sănătate. Vreau să fiu sinceră şi să împărtăşesc acest lucru cu voi, o să vă povestesc despre toată această perioadă de şapte luni pe care mi-am dorit să o petrec cu voi, de altfel. Până atunci, aş vrea să le mulţumesc familiei mele şi echipei fantastice de doctori pentru tot ce au făcut pentru mine înainte şi după operaţie. Şi, în final, nu există cuvinte să-i pot mulţumi îndeajuns frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai preţios cadou şi sacrificiu dăruindu-mi unul dintre rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc foarte mult, surioară. Boala lupus continuă să fie greu de înţeles, dar s-au făcut numeroase progrese. Pentru mai multe informaţii cu privire la această boală, vă rog să accesaţi site-ul Lupus Research Alliance“, a fost mesajul care a însoţit fotografiile de pe Instagram

selena gomez foto getty images
image

Selena Gomez FOTO Getty Images

Artista a fost întotdeauna deschisă şi a făcut declaraţii în repetate rânduri despre suferinţele prin care trece din cauza bolii pe care o are. De asemenea, în 2014, Selena a anunţat, printr-un comunicat de presă, că este nevoită să facă o pauză în carieră pentru a se putea lupta cu boala. 

„Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boală care generează şi aşa destul de multe complicaţii. Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez pe menţinerea stării de sănătate şi a fericirii mele şi am decis că cea mai bună soluţie pentru mine este să iau o pauză în carieră“, a spus Selena Gomez în acel moment

Selena Gomez, care a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în perioada 2007-2012 în serialul „Wizards of Waverly Place/ Magicienii din Waverly Place“ difuzat de Disney Channel, a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance“, în 2014, după ce a fost diagnosticată cu lupus.

Selena Gomez a lansat trei albume ca membră a grupului muzical Selena Gomez & The Scene: „Kiss & Tell“ (2009), „A year Without Rain“ (2010), „When the Sun Goes Down“ (2011) şi alte trei albume ca artist solo: „Stars Dance“ (2013), „For You“ (2014) şi „Revival“ (2015). Pe lângă serialele Disney care au făcut-o celebră Selena a avut şi roluri în filme precum „Ramona and Beezus“ (2010), „Monte Carlo“ (2011), „The Muppets“, „Getaway“ (2013), „Behaving Badly“ (2014), „Rudderless“ (2014), „The Revised Fundamentals of Caregiving“ (2015) şi „In Dubious Battle“ (2015). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite