Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară: actorul a recunoscut că nu plănuise o altă nuntă, însă iubita lui cu 26 de ani mai mică l-a convins FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sean Bean nu-şi imagina că se va căsători şi a cincea oară FOTO Getty Images
Sean Bean nu-şi imagina că se va căsători şi a cincea oară FOTO Getty Images

Actorul britanic Sean Bean, în vârstă de 58 de ani, s-a căsătorit pentru a cincea oară, de această dată cu fosta dădacă Ashley Moore, în vârstă de 32 de ani. Ceremonia a fost una restrânsă şi s-a desfăşurat la o fermă, într-un cadru romantic.

După o relaţie de aproximativ cinci ani, Sean Bean şi Ashley Moore au anunţat că s-au căsătorit, prin intermediul unei fotografii alb-negru în care le este surprinsă din plin bucuria. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar 40 de invitaţi, şi s-a desfăşurat la o fermă cochetă din Dorset (Anglia).

„Au fost doar membri ai familiei şi prieteni apropiaţi. Anna Friel (colega actorului în seria BBC «Broken» - n.red.) s-a numărat printre invitaţi, iar fiica sa, Gracie, a fost una dintre domnişoarele de onoare şi a cântat «Cant Help Falling In Love» în timp ce mireasa păşea spre altar“, a declarat pentru Daily Mail o sursă apropiată cuplului.

Ashley Moore şi Sean Bean, în ziua nunţii 

image

Aceasta este cea de-a cincea nuntă pentru actorul din „Game of Thrones“, care a recunoscut că a fost sceptic cu privire la un nou mariaj după experienţa celor eşuate. „Nu am plănuit să mă căsătoresc din nou, dar nici nu m-am gândit că aş putea întâlni o persoană atât de uimitoare cum este Ashley. Abia aştept să ne petrecem restul vieţii împreună“, declara recent Bean pentru „Daily Mail“.

Ashley Moore şi Sean Bean s-au cunoscut în urmă cu cinci ani FOTO Getty Images

sean bean si a cincea sotie ashley moore foto getty images

Sean Bean s-a căsătorit prima dată în 1981, la vârsta de 21 de ani, cu iubita sa din liceu, Debra James. La scurt timp după ce s-au mutat la Londra, pentru ca Bean să-şi clădească o carieră în actorie, căsnicia a început să se degradeze, iar după şapte ani, în 1981, au divorţat.

image

Doi ani mai târziu, Bean s-a căsătorit cu actriţa Melanie Hill, cunoscută pentru rolul din comedia „Bread“. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul studenţiei la Royal Academy of Dramatic Art şi au fost căsătoriţi timp de şapte ani, perioadă în care Hill a născut două fete – Lorna (29 de ani) şi Molly (25 de ani).

image

La scurt timp după divorţ, starul seriei „Stăpânul Inelelor“ a confirmat că are o relaţie cu actriţa Abigail Cruttenden, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale seriei ITV „Sharpe“. Cei doi s-au căsătorie la sfârşitul anului 1997, iar anul următor a venit pe lume fiica lor, Evie, însă mariajul s-a sfârşit când bebeluşul avea doar câteva luni.

image

În februarie 2008, Sean Bean s-a căsătorit pentru a patra oară, cu actriţa Georgina Sutcliffe, însă mariajul a durat doar doi ani.

image

În 2011, actorul declara că a renunţat la ideea de căsătorie, precizând că preferă să-şi petreacă timpul liber grădinărind. „Sigur că cred în dragoste în ciuda celor patru divorţuri. Nu există persoană care să nu creadă în dragoste. Dar căsnicia se potriveşte doar unora, e clar că nu este cazul meu“, mărturisea Bean pentru revista „Gloria“.

Sean Bean, născut pe 17 aprilie 1959, este un actor britanic, care a absolvit Academia Regală de Artă Dramatică. A debutat în producţia de teatru „Romeo şi Julieta“ în 1983 şi, păstrându-şi accentul de Yorkshire, a devenit cunoscut cu rolul interpretat în serialul de televiziune „Sharpe“, difuzat de postul ITV. După rolul Boromir din trilogia „Stăpânul Inelelor“, care i-a adus celebritatea, starul britanic a confirmat şi în televiziune, cu rolul lui Ned Stark din serialul „Urzeala tronurilor“, produs de HBO. A impresionat şi în serialul „Accused“, produs de BBC, şi în drama istorică „Henry VIII“, produsă de ITV. În cinematografie, s-a făcut remarcat în câteva producţii cu mare succes de casă, precum „Golden Eye“, „Troy“, „Patriot Games“, „Ronin“, „National Treasure“, „The Island“, „Silent Hill“, „Jupiter Ascending“ şi „The Martian“, potrivit agenţiei News.ro.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite