Scrisoarea emoţionantă trimisă de Meghan Markle unei colege de clasă, dezvăluită de foştii profesori: „Acest gest arată profunzimea inimii ei“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un nou documentar realizat de Paramount Network, foştii profesori ai Ducesei de Sussex Meghan Markle (36 de ani) au dezvăluit publicului o scrisoare emoţionantă pe care fosta actriţă i-a scris-o unei colege, pe când avea 12 ani, pentru a o ajuta să-şi înfrângă timiditatea.

Profesorii de la fosta şcoală a Ducesei de Sussex, Immaculate Heart High School, au dezvăluit presei o scrisoare trimisă de Meghan Markle unei colege, pe când avea 12 ani, pentru a o ajuta să-şi înfrângă timiditatea şi să capete mai multă încredere în propria persoană. 

„Dragă Michelle, eşti atât de puternică şi de minunată - curajul tău în perioade grele este la fel de admirabil precum optimismul tău şi firea ta prietenoasă. Sunt atât de norocoasă că faci parte din clasa mea şi că pot să te conduc în această aventură. Nu te opri niciodată din a împărtăşi spiritul tău frumos şi să nu uiţi niciodată cât de specială eşti. Sunt aici dacă vei avea vreodată nevoie de mine. Te iubesc, Meghan“, se arată în scrisoarea trimisă de Meghan Markle, potrivit The Sun.  

image

Scrisoarea trimisă de Meghan Markle FOTO Paramount Network 

Scrisoarea a fost dezvăluită de profesori într-un nou documentar al reţelei Paramount Network, „How to Bag a Prince“. 

Fosta directoare a şcolii, Christine Knudsen, a declarat: „Am primit această scrisoare de la una dintre elevele din clasa ei. Aceasta era foarte timidă şi foarte nesigură de ea însăşi, aşa că era un pic cam singuratică. Meghan i-a scris cea mai frumoasă scrisoare, pentru a o ajuta să capete încredere în ea, chiar dacă nu era una dintre prietenele ei apropiate. Acest gest arată profunzimea inimii ei“. 

  

image

Meghan Markle la 12 ani FOTO Paramount Network 

Scrisoarea a fost scrisă în jurul anului 1993, când Meghan avea 12 ani. Şi foştii ei profesori au vorbit despre altruismul pe care Meghan l-a arătat dintotdeauna: „Meghan a făcut întotdeauna un pas mai departe, nu doar distribuia alimente, de exemplu, ci era interesată şi de numele şi poveştile oamenilor pe care îi ajuta.“ 

„Compasiunea ei vine de la conectarea cu oamenii...Cred că este important să ştim că pune suflet în tot ceea ce face. Faptul că Meghan este interesată de diverse cauze umanitare nu este un secret pentru nimeni“, a adăugat o altă fostă profesoară a ducesei. 

Meghan Markle, o activistă convinsă 

În anul 2016, Meghan Markle a fost numită ambasador global pentru World Vision Canada şi a vizitat Rwanda, promovând campania agenţiei pentru furnizarea apei potabile, sigure şi curate.

De asemenea, ea a colaborat cu Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen, fiind şi consilier pentru organizaţia internaţională de caritate One Young World, statut care i-a oferit prilejul de a dezbate subiecte legate de egalitatea de gen şi de sclavia modernă, la summitul anual din Dublin. A participat, de asemenea, la summit-ul One Young World din Ottawa, în anul 2016.

image

Meghan Markle, între cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesă de Sussex, a intrat în topul celor mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

Soţia Prinţului Harry, admirată pentru că oferă o nouă identitate monarhiei, se află în listă alături de Ruth Davidson, politician scoţian, Stella McCartney, creator de modă, şi J.K. Rowling, cunoscută pentru romanele din seria „Harry Potter”.

Revista britanică aduce, astfel, în prim-plan cele mai influente femei din diverse sectoare de activitate, precum artă, divertisment, ştiinţă, politică şi media.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite