Scandaluri celebre între vedetele de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taylor Swift şi Kim Kardashian FOTO Getty Images
Taylor Swift şi Kim Kardashian FOTO Getty Images

Chiar dacă încearcă pe cât posibil să păstreze aparenţele în faţa camerelor de filmat, uneori starurile de la Hollywood îşi eliberează frustrările şi nemulţumirile unele faţă de altele, dând naştere unor scandaluri de proporţii.

1. Dwayne Johnson şi Vin Diesel

Se pare că Vin Diesel ar fi plecat furios şi în grabă de pe platourile de filmare de la „Fast and Furious 8“, el fiind cel despre care Dwayne Johnson spunea recent într-o postare pe Facebook că se comportă ca o „divă“ la filmările peliculei, deşi nu l-a numit expres. Acesta le-a ţinut colegilor un discurs înainte de a pleca, printre cuvinte rostind şi „Tăticul vostru a plecat“, arată „Daily Mail“. Se pare că Diesel l-a confruntat pe Johnson în rulota lui, aceştia vorbind în privat, dar conflictul dintre cei doi nu a fost rezolvat.

În postarea sa, Dwayne „The Rock“ Johnson le-a adus laude actriţelor Charlize Theron, Jordana Brewster şi Michelle Rodriguez, exprimându-şi şi uşurarea că filmările pentru „Fast and Furious 8“ sunt pe final. 

„Este ultima săptămână de filmări pentru «Fast and Furious 8». Nu există nicio altă franciză care să-mi facă sângele să fiarbă. O echipă extrem de muncitoare. Universal Studios Entertainment a fost un partener de nădejde. Colegele mele au fost mereu uimitoare, le iubesc. Colegii mei, în schimb, fac parte din altă poveste. Unii dintre ei se comportă ca bărbaţi şi profesionişti adevăraţi, în timp ce alţii nu sunt la fel. Cei care fac aşa sunt prea speriaţi să facă ceva“.

FOTO Arhivă

Vin Diesel a scris un singur mesaj pe Instagram: „S-au întâmplat multe în acest an. Nu pot să cred că am terminat două filme, în care am jucat şi pe care le-am produs. Acum pot să mă întorc la familia mea, la viaţa mea... la mine“.

2. Alex Pettyfer şi Channing Tatum

image

FOTO Entertainment Weekly

Poate că Alex Pettyfer şi Channing Tatum au format o echipă puternică pe ecrane, în filmul „Magic Mike“ (2012), însă Pettyfer „n-a mai fost de găsit“ în continuarea lungmetrajului, din 2015. Potrivit actorului, excluderea lui din poveste nu a fost deloc un accident.

 „Channing Tatum nu mă place din multe motive, unele fiind din cauza mea“, a mărturisit Pettyfer în cadrul unui interviu cu Bret Easton Ellis, adăugând că nu i s-a mai propus să joace în „Magic Mike XXL“. Actorul a mers până la a declara că Tatum nu şi-a dorit încă de la început să joace alături de el, văzându-l pe băiatul rău de la acea vreme drept „un risc“. Pettyfer a spus că „i-a fost teamă să vorbească“ în timpul filmărilor, lucru care cel mai probabil l-a făcut pe Tatum să-şi considere partenerul un încrezut. Şi pentru a înrăutăţi situaţia, Pettyfer a închiriat mai târziu un apartament de la unul dintre prietenii lui Tatum, dar s-a mutat de acolo după patru luni din cauza unei reacţii alergice, neplătindu-i chiria pe ultima lună din cauză că moartea bruscă a unui verişor i-a distras atenţia de la această chestiune.

„Dintr-o dată m-am trezit cu un email foarte negativ din partea lui Channing- şi pe bună dreptate. Am interpretat greşit acest lucru, deşi nu ar fi trebuit. La sfârşitul aceste poveşti, am spus pur şi simplu «Dă-i dracului! Ce înseamnă banii când viaţa valorează mai mult de atât?» şi «Nu mă complic cu asta şi nu le plătesc nimic». Ar fi trebuit să-mi plătesc datoria, dar el doar căuta o scuză să nu mă placă“, a declarat Alex Pettyfer.

3. Sean Penn şi Lee Daniels

image

FOTO Entertainment Weekly

Neînţelegerile dintre actorul Sean Penn şi regizorul Lee Daniels i-au adus pe aceştia în faţa instanţei. Sean Penn a deschis un proces de 10 milioane de dolari împotriva lui Daniels în septembrie 2015. Duşmănia dintre cei doi a început când Daniels a invocat numele lui Penn în timp ce-i lua apărarea actorului Terrance Howard, într-un interviu pentru „The Hollywood Reporter“. Discutând pe seama controversei create în jurul lui Howard, despre care s-a spus că şi-ar fi bătut fosta soţie, Daniels a spus „Terrence nu este cu nimic diferit de Marlon Brando sau Sean Penn, dar dintr-o dată este văzut ca un monstru“. Acuzaţia de defăimare formulată de Penn împotriva sa menţionează că „Daniels a susţinut în mod fals şi/sau a insinuat că Penn este vinovat de o neîncetată violenţă împotriva femeilor.“

4. Taylor Swift şi Katy Perry

image

FOTO Entertainment Weekly

Taylor Swift şi Katy Perry au început prin a fi prietenoase şi cu adevărat fericite pentru succesul celeilalte. Chiar au cântat împreună pe aceeaşi scenă. Însă într-un interviu pentru revista „Rolling Stone“, Swift a dezvăluit că melodia „Bad Blood“ a fost inspirată de relaţia penibilă şi cu două feţe pe care o are cu o altă cântăreaţă faimoasă. La scurt timp, în mod aluziv, Katy Perry a scris pe Twitter un citat din filmul „Mean Girls“ : „Aveţi grijă la Regina George îmbrăcată cu blană de oaie“. Mai apoi, în mijlocul discuţiei sale cu Nicki Minaj despre nominalizările Video Music Awards 2015, Taylor Swift i-a spus acesteia: „Nu îţi stă în fire să aţâţi femeile unele împotriva altora“. Fără o referinţă clară, Perry a scris din nou pe Twitter: „Mi se pare ironic să defilezi cu argumentul femeilor aţâţate împotriva altor femei când eşti o maestră de neîntrecut în a doborî o femeie.“

5. Gwyneth Paltrow şi Martha Stewart

FOTO Entertainment Weekly

image

Actriţa Gwyneth Paltrow şi-a lansat propria revista de lifestyle, „Goop“, în 2008, însă Martha Stewart nu s-a arătat prea încurajatoare: „Ea este o actriţă de filme. Dacă ar avea încredere în felul în care joacă, nu ar încerca să fie Martha Stewart“, a declarat prezentatoarea de televiziune şi fondatoarea revistei „Martha Stewart Living“ în 2014, pentru revista „Porter“. Cu toate acestea, Paltrow nu s-a simţit ofensată: „Ca să fiu sinceră, sunt tare entuziasmată că vede în noi o competiţie“, a declarat actriţa pentru „E! News“.

Umătoarele schimburi de replici n-au mai fost atât de directe: Stewart a publicat o povestioară despre plăcinte, intitulată „Cuplare conştientă, făcând referire la anunţul de divorţ al actriţei, în care numeşte despărţirea de Chrtis Martin „o decuplare conştientă“. În replică, Paltrow a publicat o reţetă pentru ceea ce a denumir „Prăjitura puşcăriaşă“, ca un atac îndreptat împotriva Marthei Stewart, care a fost condamnată la cinci luni de închisoare în 2004.

6. 50 Cent şi Floyd Mayweather

FOTO Entertainment Weekly

image

Rapperul 50 Cent şi boxerul Floyd Mayweather erau prieteni de câţiva ani înainte să înceapă să se certe, aparent din senin. Se pare că Mayweather a încetat să se mai vadă cu 50 Cent, care era un membru al echipei sale „The Money Team“, iar 50 Cent i-a răspuns oferindu-se să doneze 750.000 de dolari în scopuri caritabile dacă Floyd va citi doar o pagină din „Harry Potter“. Dar rapper-ul nu s-a oprit aici, spunând că daca boxerul nu este capabil să facă acest lucru, tot va dona banii dacă citeşte, în locul acesteia, cartea pentru copii „Green Eggs and Ham“ de Dr. Seuss. Cei doi s-au împăcat în cele din urmă chiar înainte de lupta dintre Floyd Mayweather cu Manny Paquiao, 50 Cent arătându-şi susţinerea faţă de Floyd pe Instagram şi chiar pariind bani pe vechiul lui prieten.

7. Megan Fox şi Michael Bay

image

FOTO Entertainment Weekly

La câteva lui după lansarea „Transformers: Revenge of the Fallen“ (2009), al doilea film din franciză, actriţa Megan Fox a declarat pentru revista „Wonderland“ că regizorului Michael Bay îi place că fie „Hitler la filmări şi chiar este“.

„Este vulnerabil şi fragil în viaţa reală, iar apoi la filmări este un tiran“, a completat actriţa. În replică, după aceste declaraţii, câţiva oameni, care s-au pretins membri ai echipei „Transformers“ au publicat o scrisoare în care au numit-o pe Fox „cea mai dezagreabilă persoană pe care v-o puteţi imagina“. Se pare că Bay nu s-a aflat printre membri echipei care au scris această scrisoare, explicând pe propriul site că nu a trecut cu vederea scrisoarea echipei către Megan şi nici „ciudatele ei declaraţii“. Regizorul a adăugat: „Însă glumele sale nebuneşti şi usturătoare sunt parte din farmecul ei“.

Megan Fox nu a mai jucat în cel de-al treilea film din seria „Transformers“, în 2011, cu toate acestea ea şi Michael Bay au colaborat din nou în 2014 pentru filmul „Ţestoasele Ninja“.

8. Kanye West şi Jimmy Kimmel


FOTO Entertainment Weekly

image

În urma interviului din 2013, pe care Kanye West l-a acordat lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, prezentatorul Jimmy Kimmel a parodiat interviul, recreând discuţia dintre ei cu doi copii, care îşi beau milkshake-urile cu paiul, într-un filmuleţ care a fost difuzat în cadrul late-night show-ului său. Kanye West nu a gustat gluma, însă. Rapperul a postat o serie de tweet-uri, în schimb, spunându-i lui Kimmel că „ a fost deplasată încercarea de a parodia în vreun fel primul exemplu de sinceritate în mass-media în ani de zile“, creând şi faimosul hashtag „#ALLDISRESPECTTOJIMMYKIMMEL“ (Trad. – toată lipsa de respect pentru Jimmy Kimmel). O lună mai târziu, West a apărut la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“, unde cei doi au vorbit despre „o mare ceartă prostească“ (aşa cum a numit-o Kimmel), despre celebritate şi fashion.

9.Taylor Swift, Kanye West şi Kim Kardashian

FOTO eonline.com

image

Despre cântăreaţa pop Taylor Swift, în vârstă de 26 de ani, şi rapperul Kanye West, în vârstă de 39 de ani, nu se poate spune că sunt cei mai buni prieteni, însă până acum au încercat să păstreze aparenţele şi, pe cât posibil, să se evite. Conflictul dintre cei doi a izbucnit la gala de decernare a premiilor Grammy din 2009, când West i-a întrerupt discursul artistei, care tocmai fusese recompensată cu trofeul pentru Cel mai bun video al anului („You Belong With Me“), învingând-o atunci pe mai celebra Beyonce, o prietenă apropiată a rapperului. Kanye West a urcat pe scenă, i-a luat microfonul şi a declarat: „Yo, Taylor, chiar mă bucur pentru tine şi te voi lăsa să termini, dar Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din istorie!“ Ulterior, West a prezentat scuze publice şi chiar a sunat-o pe Taylor Swift pentru a-i cere personal iertare, recunoscând că gestul lui a fost de-a dreptul penibil.

Taylor Swift şi-a luat revanşa

Un an mai târziu, în 2010, West şi-a retras scuzele, declarând că, în realitate, acel incident a ajutat-o pe Taylor Swift să se promoveze – „a apărut pe copertele a o sută de reviste şi a vândut un milion de copii ale unui cântec în doar o săptămână.“

În 2015, Taylor Swift i-a înmânat un trofeu în cadrul gale VMA Awards, folosindu-se de ocazie pentru a glumi pe seama incidentului: „Chiar mă bucur pentru toţi ceilalţi câştigători şi vă voi lăsa să terminaţi, dar Kanye West a avut una dintre cele mai bune cariere din istorie“, şi-a încheiat cântăreaţa momentul. La sfârşit cei doi şi-au dat mâna şi chiar au zâmbit fotografilor, părând că au făcut pace.

Taylor Swift, „târfa“ din piesa lui Kanye West

Conflictul a reizbucnit la începutul acestui an, când Kanye West a lansat un nou album, „The Life of Pablo“, iar una dintre piese, „Famous“, conţinea următoarele versuri: „Cred că eu şi Taylor vom face sex/ De ce? Am făcut-o pe acea târfă celebră.“ În faţa valului de controverse, raperul a susţinut că Swift şi-a dat acordul asupra versurilor, însă reprezentanţii acesteia au negat vehement. „Kanye nu a contactat-o pe Taylor pentru a-i obţine permisiunea, ci pentru a-i propune să lanseze single-ul pe contul ei de Twitter. Ea l-a refuzat şi i-a atras atenţia asupra faptului că urmează să lanseze un cântec cu un puternic mesaj misogin. Lui Taylor nu i-a fost comunicat nicio clipă versul «Am făcut-o pe acea târfă celebr㻓, au explicat purtătorii de cuvânt ai artistei.

La jumătatea lunii februarie, când Taylor Swift a câştigat din nou premiul Grammy pentru Cel mai bun album al anului („1989“), cântăreaţa l-a atacat subtil pe raper: „Fiind prima femeie care câştigă de două ori premiul Grammy pentru Cel mai bun album, vreau să le spun tuturor tinerelor că vor exista pe parcursul drumului oameni care vor încerca să vă umbrească succesul sau să-şi aroge merite.“

Filmarea scoasă la iveală de Kim Kardashian

În luna iunie, soţia raperului, vedeta de televiziune Kim Kardashian, s-a implicat în conflictul celor doi, insinuând într-un interviu pentru revista „GQ“ că Taylor Swift este o mincinoasă şi că „se victimizează“, dezvăluind că are înregistrarea în care Swift îşi dă acordul pentru acele versuri.  La doar câteva zile, raperul a lansat şi videoclipul piesei „Famous“, în care apar imagini cu 11 celebrităţi nud (multe dintre ele false), printre care şi Taylor Swift.

Kim Kardashian, respectându-şi promisiunea, a publicat pe Snapchat o înregistrare video în care Kanye West este surprins în timp ce vorbeşte la telefon cu Taylor Swift. La un moment dat, raperul cântă o parte dintre controversatele versuri („Cred că eu şi Taylor Swift vom face sex“), explicându-i colegei de breaslă că este „un lucru cool pe care şi-l doreşte în piesa lui.“

„E un soi de compliment. Şi chiar apreciez că ai decis să mă consulţi, este foarte frumos din partea ta. Să mă întrebi dacă sunt OK cu asta, chiar apreciez. Nu mă aşteptam să-mi ceri părerea cu privire la un vers de al tău“, vine răspunsul cântăreţei. „Am o responsabilitate faţă de tine ca prietenă. Îţi mulţumesc că ai reacţionat atât de drăguţ“, a fost replica raperului. Mai mult, Swift îi dă asigurări că va declara presei că a ştiut de aceste versuri şi că şi-a dat acordul. 

În replică la acea înregistrare video, Swift a publicat un mesaj pe Instagram, reiterând faptul că a auzit pentru prima dată versul „Am făcut-o pe acea târfă faimoasă“ odată cu restul lumii.

„Unde este înregistrarea video în care Kanye îmi spune că mă va numi «târfă» în piesa lui? Nu există pentru că acea convorbire nu a avut loc niciodată. Nu ai cum să controlezi răspunsul emoţional venit din partea unei persoane care este numită «târfă» în faţa unei lumi întregi. Bineînţeles că mi-am dorit ca acest cântec să-mi placă. Am vrut să-l cred pe Kanye când mi-a spus că îmi va plăcea. Mi-am dorit să avem o relaţie amicală. Mi-a promis că îmi va cânta piesa, dar nu a făcut-o niciodată. Chiar dacă am vrut să-l susţin pe Kanye în acea convorbire telefonică, nu poţi spune că ai primit acordul din partea cuiva care nici măcar nu a ascultat piesa. Să fiu prezentată în mod fals drept o mincinoasă când nu mi s-a spus întreaga poveste şi nu am ascultat nicio parte a piesei este o încercare de a mi se distruge reputaţia. Îmi doresc foarte mult să fiu exclusă din această poveste, una pe care nu mi-am dorit-o niciodată, din 2009 încoace“, a scris Taylor Swift.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite