Scandalul în care e implicat Prinţul Harry continuă. Apar acuzaţii legate de droguri

0
0
Prinţul Harry este oaia neagră a familei regale din Marea Britanie FOTO Reuters
Prinţul Harry este oaia neagră a familei regale din Marea Britanie FOTO Reuters

Presa britanică anunţa zilele trecute că scandalul cu pozele nud ale prinţului Harry este doar vârful icebergului. Acum media internaţională speculează în legătură cu ceva mult mai grav: consum de droguri de mare risc.

Potrivit RadarOnline, la escapada din Las Vegas nu s-a jucat doar biliard pe dezbrăcate, ci a avut loc şi o petrecere „condimentată“ cu heroină şi cocaină. Deocamdată nu există acuzaţii directe la adresa lui Harry, dar un martor citat de RadarOnline a declarat că mai multe persoane din anturajului prinţului au consumat droguri. „Unii prizau cocaină, dar prinţul nu a consumat niciun drog la acea petrecere“, s spus sursa.

În urmă cu două săptămâni, presa americană a publicat fotografii în care prinţul Harry apărea gol, alături de o tânără. Acesta a petrecut un weekend împreună cu mai mulţi prieteni săi într-un hotel luxos din Los Angeles. Escapada a costat nu mai puţin de 63.000 de euro, pentru că Harry acesta a frecventat cele mai scumpe localuri. O petrecere începută într-un club a culminat cu un joc de biliard pe dezbrăcate, iar seara s-a încheiat după ce Harry s-a retras într-un apartament în compania unei tinere.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite