Sanremo 2016: Mădălina Ghenea a atras toate privirile la conferinţa de presă şi a vorbit despre copilăria în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa şi fotomodelul Mădălina Ghenea (27 de ani), care se numără printre prezentatorii Festivalului Sanremo, a atras toate privirile la o conferinţă de presă organizată înaintea marelui eveniment. De asemenea, tânăra a dat câteva declaraţii şi despre copilăria sa din România.

Mădălina Ghenea a participat la o conferinţă de presă organizată înainte de marea deschidere a Festivalului Sanremo şi a fost aplaudată pentru ţinutele simple şi extrem de elegante, între care o rochie roşie din dantelă, care i-a pus în evidenţă silueta. 

Mădălina Ghenea: „Colegii îmi spuneau «girafa» sau «Olive, iubita lui Popeye Marinarul»“

Totodată, vedeta a dat câteva detalii despre copilăria petrecută în România, precizând că fratele ei a fost cel care a avut grijă de ea, întrucât tatăl s-a angajat în Israel pentru a-şi putea întreţine familia, iar mama nu avea foarte mult timp. De asemenea, Mădălina Ghenea a vorbit şi despre cum colegii de şcoală făceau comentarii răutăcioase la adresa ei din cauza aspectului fizic: „Îmi spuneau «girafa» sau «Olive, iubita lui Popeye Marinarul». Eram foarte înaltă şi foarte slabă. Purtam două perechi de pantaloni pentru a părea cât de cât normală.“

De altfel, săptămâna trecută actriţa a dorit să clarifice zvonurile apărute în presa română privind lipsa de preocupare pentru soarta bunicilor săi, precizând că părinţii tatălui său nu au contribuit niciodată la creşterea şi educaţia ei. 

image

Mădălina Ghenea a atras toate privirile FOTO Hepta 

Mădălina Ghenea a ales o rochie spectaculoasă pentru deschiderea Sanremo 2016

Mădălina Ghenea va prezenta cea de-a 66-a gală a Festivalului Sanremo alături de Carlo Conti, Gabriel Greko şi Virginia Raffaele, iar în seara deschiderii românca va purta o rochie tot roşie, semnată de creatoarea italiană Alberta Ferretti. 

Sanremo 2016 se va desfăşura în perioada 10-13 februarie, la Teatrul Ariston şi va fi transmis de postul Rai Uno (preluat şi de reţelele de cablu din România). În fiecare an, în luna februarie, micuţa localitate Sanremo devine capitala muzicii italiene şi adună laolaltă zeci de artişti locali şi internaţionali. Indiferent că eşti consacrat sau debutant, festivalul e întotdeauna o miză, iar un trofeu obţinut la Sanremo valorează mult în palmaresul unui artist. 

image

Aşa va arăta rochia pe care designerul italian a creat-o special pentru Mădălina Ghenea FOTO stylosophy.it 

Considerat „părintele“ Eurovision, şi totodată, cel mai important eveniment dedicat muzicii din Italia, Festivalul Sanremo începe astăzi cu o „distribuţie“ de excepţie. Carlo Conti, prezentatorul şi directorul artistic al evenimentului, a anunţat şi invitaţii acestei ediţii, care vor urca pe scenă pentru a cânta sau pentru a-şi promova diverse proiecte, printre aceşti numărându-se cântăreţii Laura Pausini, Elton John, Maître Gims, Eros Ramazzotti, Ellie Goulding, dar şi actriţa Nicolea Kidman.

Gala finală va avea loc sâmbătă, pe 13 februarie, iar câştigătorul categoriei Consacraţi va putea reprezenta Italia la concursul Eurovision 2016, dar poate refuza acest lucru, dacă doreşte. Desfăşurat în orăşelul Sanremo, care are o populaţie de numai 57.000 de locuitori, festivalul a fost de-a lungul timpului o rampă de lansare pentru artiştii italieni. Printre cei care au câştigat concursul se numără legende ale muzicii italiene precum Domenico Modugno, Adriano Celentano, Toto Cutugno, Eros Ramazzotti, Al Bano şi Romina Power, Ricchi e Poveri, Laura Pausini şi Andrea Bocceli, însă nu puţini au fost cântăreţii străini care au urcat pe scenă, pentru diverse duete: Louis Armstrong, Connie Francis, Dalida, Stevie Wonder.

Totodată, evenimentul a fost modelul după care s-a creat Eurovision Song Contest, în 1956. Timp de mulţi ani, Festivalul de la Sanremo a reprezentat şi selecţia naţională italiană pentru Eurovision. Printre cele mai cunoscute piese lansate la festival - chiar dacă unele dintre ele nu au câştigat concursul - se numără „Nel blu dipinto di blu (Volare)“ şi „Ciao, ciao, bambina“, interpretate de Domenico Modugno şi Johnny Dorelli, „Felicita“ (Al Bano şi Romina Power), Laura Pausini („La Solitudine“) şi „Solo noi“ (Toto Cutugno).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite