Rose McGowan, una dintre femeile violate de Weinstein, indică şi alţi vinovaţi şi le răspunde celor care spun că ar câştiga bani în urma dezvăluirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Rose McGowan (45 de ani), una dintre femeile care l-au acuzat de viol pe producătorul Harvey Weinstein (66 de ani) a declarat că nu are nimic de câştigat în urma scandalului de hărţuire sexuală de la Hollywood, aşa cum i s-a reproşat, şi a indicat şi alţi vinovaţi.

Rose McGowan a declarat, într-un interviu pentru GQ Magazine, pe coperta căreia va apărea în numărul din luna octombrie, că nu are niciun câştig financiar în urma dezvăluirilor despre abuzurile sexuale din industria americană de film, ba dimpotrivă, scrie Daily Mail. 

„Nu am nimic de câştigat din asta. Nu câştig niciun ban, ba dimpotrivă. Am pierdut bani. Nu fac asta pentru foloase personale, ci pentru faptul că, în lume, există nedreptate în proporţii uriaşe“, a asigurat actriţa. 

În plus, Rose McGowan a făcut acuzaţii şi la adresa celor care continuă să lucreze şi să-l susţină pe mogulul de film, în ciuda scandalului de hărţuire sexual şi viol în care este implicat. 

„Mă surprind acei oameni dezgustători care continuă să ia bani de la el şi să lucreze pentru el, deoarece eu cred că aceia sunt mai vinovaţi decât el. Harvey Weinstein este bolnav, are probleme cu capul. Acei oameni ce scuză au?“, a mai declarat Rose McGowan. 

image

Rose McGowan FOTO PA via Daily Mail

Rose Mcgowan a fost, de asemenea, prezentă la ceremonia de decernare a premiilor GQ Men of the Year 2018, alături de alte vedete precum Chris Hemsworth, Kylie Minogue, Chrissy Teigen şi John Legend. Este pentru prima dată când pe coperta revistei dedicată premiilor GQ Men of The Year apare o femeie. 

   

image

Actriţa americană a vorbit recent şi despre cartea de memorii în care detaliază abuzurile suferite la Hollywood, dar şi în perioada copilăriei. McGowan a povestit ce s-a întâmplat între ea şi Harvey Weinstein pe care l-a acuzat că a violat-o în 1997, pe când juca în „Scream“, film produs de Miramax, companie fondată de producător.

Actriţa povesteşte că avea programată o întâlnire cu Harvey Weinstein pentru a discuta despre cariera ei. Ajungând la Sundance Film Festival, actriţei i s-a comunicat că locul de întâlnire s-a schimbat şi trebuie să meargă la hotelul unde era cazat producătorul. Odată ce a ajuns în apartamentul lui, actriţa povesteşte că Weinstein a început efectiv să-i rupă hainele de pe ea şi apoi a forţat-o să stea pe marginea jacuzzi-ului din camera sa, moment în care a început să-i facă sex oral, în timp ce se masturba. 

„Am împietrit. Eram ca o statuie“, povesteşte Rose. Actriţa a evitat însă să scrie numele abuzatorului ei în carte, referindu-se la Harvey Weinstein prin apelative precum „monstrul porc“. 

McGowan nu a depus niciodată plângere la poliţie pentru că, potrivit acesteia, avocatul său i-a spus că nu va câştiga niciodată în instanţă. În schimb, pe când avea doar 23 de ani, actriţa a făcut o înţelegere cu producătorul, acceptând suma de 100.000 de dolari în schimbul tăcerii ei.

Când a început scandalul Weinstein 

Scandalul Weinstein a început pe 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care au dezvăluit o parte din abuzurile mogulului. Zeci de femei l-au acuzat pe producătorul american de film Harvey Weinstein (65 de ani) că le-a hărţuit sexual, printre acestea numărându-se nume de top de la Hollywood - Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Léa Seydoux şi Cara Delevingne. În plus, alte femei, între care se numără actriţele Rose McGowan şi Asia Argento, îl acuză de viol.

Foarte multe voci susţin că Harvey Weinstein a reuşit să-şi ascundă abuzurile vreme de 30 de ani cu complicitatea oamenilor din industrie. În timp ce unii neagă că ar fi ştiut, alţii recunosc voalat că ştiau unele detalii şi recunosc că producătorul a avut o influenţă extraordinară şi a fost de neatins până acum. George Clooney însă a declarat tranşant că toţi cei din industrie sunt complici şi că zvonurile au apărut încă din anii '90, dar nimenu nu a fost interesat să cerceteze. Totuşi, starul, care a admis că a fost prieten bun cu Weinstein vreme de 20 de ani, a precizat că nu cunoştea gravitatea faptelor sale. 

Citeşte şi:

Rose McGowan, actriţa violată de Harvey Weinstein, către Meryl Streep şi alte vedete care vor purta ţinute negre la Globurile de Aur: „Vă detest ipocrizia“

Sharon Stone, declaraţii riscante în scandalul sexual de la Hollywood: Avem o gură şi două picioare, putem spune stop. Pentru ce ne compromitem?

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite