„Românii au talent“, norocoşii semifinalei cu numărul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gog, mentalist
Cristian Gog, mentalist

Încă o semifinală a mai trecut din show-ul care ţine România „pe ace" în fiecare vineri seara, la Pro TV. Concurenţii au impresionat şi în această seară juriul, însă, aşa cum ne-am obişnuit, numai trei dintre ei au avut şansa de a intra în marea finală.

Cei trei norocoşi au fost Cristian Gog, Trio Zamfirescu şi BarSession. Ei sunt acum cu un pas mai aproape de marele premiu de 120.000 de euro.
Mentalistul Cristian Gog a lăsat fără aer juriul de la „Românii au talent“ şi în această seară.

„Eşti fantastic, nici nu vreau să ştiu cum reuşeşti“, i-a spus Mihai Petre lui Cristian.


„Sunt sigură că publicul te va vota, nu am niciun dubiu“, a fost convingerea Andrei şi a avut dreptate. El a fost primul favorit al telespectatorilor care a trecut mai departe .

Trio Zamfirescu

Trio Zamfirescu (Foto: Pro TV)

Trio Zamfirescu sau cei trei fraţi care fac minuni cu chitarele lor. Ionut, Georgeta şi Stan au reuşit să îi facă pe toţi să se ridice în picioare şi să îi aplaude. Andi Moisescu nu mai voia să se aşeze şi a declarat că sunt printre preferaţii săi. „Pentru mine sunteţi reperul suprem în materie de chitară clasică.", le-a mărturisit acesta.

„E inutil să îndemn publicul să vă voteze pentru că o s-o facă. Aţi fost cel mai bun număr artistic din seara asta, trebuie să fiţi în finală!", a declarat Mihai Petre după actul lor artistic.

Şi Andra i-a vrut în finală şi mai mult decât atât a dezvăluit că dacă Măruţă ar vrea să-i facă o serenadă, doar cei trei ar putea să o satisfacă din punct de vedere muzical.

Lupta pentru locul trei s-a dat între BarSession şi trupa Roqfellaz. După ce bărbaţii din juriu şi-au exprimat preferinţele Andra a fost cea care a decis cine merge mai departe.

BarSession

BarSession (Foto: Pro TV)

„Mulţumesc publicului că nu a trebuit să aleg între Cristian Gog şi Trio Zamfirescu", a spus Andi Moisescu, mărturisind totuşi că şi această alegere este dificilă. I-a preferat însă pe dansatorii de la Bar Session.

„Cum să alegi între două momente de spectacol suprem? Cum să alegi între două momente atât de diferite? Voi alege momentul care eu cred că a fost exectuat cu mai puţine greşeli. Şi alegerea mea este Roqfellaz", a decis Mihai Petre

Votul Andrei a mers către cei care au impresionat-o prin muzicalitate. „Sunteţi muzicali, spectaculoşi. Vreau să vă văd în finală", le-a spus aceasta după ce şi-au terminat numărul în cadrul emisiunii-concurs. „Decizia mea este BarSession" au fost cuvintele care a dus spectacolul barmanilor mai departe.

Nici semifinala asta nu a fost una uşoară pentru juraţii de la „Românii au talent". Concurenţii au fost spectaculoşi, iar unii dintre ei au lovit în punctele slabe ale membrilor juriului.

Trupa Floris din Bistriţa a reuşit să îi gâdile orgoliul lui Mihai Petre. „Aţi adus eleganţa dansului sportiv la «Românii au talent». V-aţi descurcat bine. Mi-ar fi plăcut să vă văd şi mai relaxaţi", le-a mărturisit acesta.

Tatiana Fecioru

Tatiana Fecioru (Foto: Pro TV)

O surpriză plăcută a fost Tatiana Fecioru, cea care a schimbat păpuşile cu o adevărată probă de forţă şi mobilitate. „Eşti cea mai plăcută surpriză, mă aşteptam să vii din nou cu păpuşile, dar mi-ai făcut o surpriză foarte plăcută", a comentat Andra.

Bogdan Balmus a ţinut atât publicul cât şi juriul în suspans maxim. Andra şi Andi Moisescu l-au aplaudat în picioare, iar Mihai Petre i-a spus fără nicio reţinere - „Esti foarte, foarte bun!".

image

Bogdan Balmus (Foto: Pro TV)


„Vai de capul meu! Ceea ce ai făcut tu este incredibil. Eu îţi doresc mult să mergi în finală, însă nu-mi imaginez ce vei mai face atunci", i-a spus Andra.

„Eu te cred în stare să-mi intri în casă de pe balcon fără să te dai jos de pe bicicletă", a fost concluzia lui Andi în ceea ce-l priveşte pe biciclistul minune.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite