Robbie Williams ironizează naţionala României într-o reclamă: „Pariez pe Franţa“. Fanii, deranjaţi de atitudinea cântăreţului: „Revoltător“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robbie Williams nu crede că România poate să învingă Franţa la Euro 2016 FOTO Hepta
Robbie Williams nu crede că România poate să învingă Franţa la Euro 2016 FOTO Hepta

Robbie Williams a strârnit controverse în mediul online, după ce într-o reclamă la o marcă de cafea a luat peste picior Echipa Naţională de Fotbal a României.

„Pariez trei capsule că Franţa va învinge“

Robbie Williams apare într-o reclamă realizată pentru o marcă de cafea în care vorbeşte despre meciul dintre Franţa şi România de la Euro 2016. Cântăreţul face un pronostic defavorabil naţionalei României şi spune că pariază trei capsule de cafea pentru francezi,  pe care îi aşteaptă să joace finala împotriva echipei sale de suflet, Anglia.

„Bună ziua, Franţa. Mâine (Vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. - ora Franţei), pe Stade de France, echipa voastră curajoasă va da startul Euro. Abia aşteptăm. Cum se vor descurca băieţii? Să vedem. România, da? Pariez pe trei capsule că Franţa va învinge. 3-0! Ne vedem în finală“, spune Robbie Williams în clipul video, la finalul căruia elimină cu două degete o capsulă de cafea de culoare galbenă (n.r. - simbol pentru naţionala României), care stătea lângă trei capsule de culoare albastră (n.r. - reprezentând echipa Franţei).

Robbie Williams face reclamă unei mărci de cafea din Elveţia, sloganul de la începutul clipului video fiind „În serviciul bunului gust“. 

Românii nu au gustat glumele lui Williams 

Clipul video postat pe pagina oficială de Facebook a lui Robbie Williams a stârnit comentarii acide din partea românilor. „Să sperăm că nu va fi aşa, din moment ce ai şi tu prieteni români, Robbie Williams. Ai chiar mulţi. Să sperăm că va fi 2-1 pentru noi, românii“, „Nu fi rău cu fanii tăi din România, care pur şi simplu te adoră! Aminteşte-ţi concertul incredibil de anul trecut, de la Bucureşti“, „Revoltător, Robbie!“, „Data viitoare să stai acasă, Robbie, nu mai veni să cânţi în România, am auzit că ai avut un public uimitor acolo. Sunt sigur că românii pot să trăiască şi fără muzica ta“, „Ai uitat să România a bătut Anglia de fiecare dată“, sunt unele dintre comentariile românilor pe pagina artistului.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa „Freedom“ a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, „Swings Both Ways“. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului „Let Me Entertain You“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite