Robbie Williams apare nud pe coperta unei reviste dedicate homosexualilor. Artistul a recunoscut că a apelat la estetician din cauza criticilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robbie Williams a dezvăluit că citeşte toate comentariile negative la adresa lui FOTO Hepta
Robbie Williams a dezvăluit că citeşte toate comentariile negative la adresa lui FOTO Hepta

Cântăreţul britanic Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, a pozat nud pentru coperta unei reviste dedicate homosexualilor, pentru care a acordat şi un interviu în care vorbeşte, printre altele, despre dependenţa de sex, depresie şi carieră. Recent, artistul a recunoscut că şi-a injectat botox şi şi-a făcut mici retuşuri ca urmare a comentariilor negative cu privire la felul în care înaintarea în vârstă i-a afectat chipul.

Având doar un lanţ la gât, o expresie de uimire şi mâinile poziţionate strategic astfel încât să-şi ascundă bărbăţia, Robbie Williams apare complet dezbrăcat pe coperta numărului din decembrie al revistei „Attitude“.

Starul pop a acordat şi un interviu în care vorbeşte despre consumul de droguri şi alcool, dependenţa de sex, depresie şi succes. Artistul a fost chestionat de John Grant, alături de care cântă piesa „I Dont Want To Hurt You“ de pe noul său album, „The Heavy Entertainment Show“.

Williams a discutat deschis şi despre perioada în care a fost dependent de sex, afecţiune despre care spune că există cu adevărat. „Depresia a fost un subiect tabu, dar acum nu mai este nedemnă. Încet se va întâmpla. Oamenii care vorbesc despre dependenţa de sex vor fi comuni şi normalizaţi, pentru că aşa trebuie să fie“, a declarat cântăreţul.

image

Artistul a vorbit despre cariera sa şi cel mai recent disc, pe care sunt înregistrate colaborări cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie şi Rufus Wainwright. De asemenea, albumul marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Rock DJ“, „Angels“ şi „Let Me Entertain You“.

Apariţia pe coperta revistei „Attitude“ vine la scurt timp după ce Williams a dezvăluit că a apelat la esteticieni din cauza comentariilor negative. „Mi-am injectat botox şi am suferit anumite intervenţii minore, printre care şi la bărbie. Am fost mulţumit de rezultate. Eram obosit, foarte stresat, aveam probleme mintale şi toate acestea mi se puteau vedea pe chip“, a mărturisit artistul pentru news.com.au.

Cântăreţul a recunoscut că citeşte toate comentariile şi ştirile despre el, cu precădere pe cele negative: „Citesc tot. Da, este periculos, îţi zdrobesc sufletul, dar sunt dependent şi mă concentrez pe cele rele. Sunt dependent de o mulţime de lucruri care mă înfurie. Este o energie care îţi creează dependenţă. Sunt dependent de lucruri care îmi zdrobesc ego-ul.“

Robbie Williams, alături de soţia sa, Ayda Field FOTO Getty Images

image

De altfel, soţia lui, actriţa americană Ayda Field (37 de ani), a explicat că la vârsta de 15 ani, când făcea parte din trupa Take That, lui Robbie Williams i s-a spus că este gras şi de atunci ţine regim. Artistul a renunţat la fumat, refuză întotdeauna dulciurile şi merge constant la sala de sport, făcând tot posibilul să ţină sub control efectele trecerii timpului. „Întotdeauna refuză prăjiturile, chiar şi de ziua lui sau de Crăciun. Munceşte foarte mult şi îşi iubeşte fanii. Pentru ultimul album a scris 65 de piese şi este întotdeauna preocupat ca nu cumva să dezamăgească pe cineva. “

Robbie Williams şi Ayda Field au împreună doi copii: Theodora Rose, în vârstă de 3 ani, şi Charlton, în vârstă de 2 ani.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite