Regina Elisabeta va lipsi, pentru prima dată în 50 de ani, de la slujba de Paşte de la Castelul Windsor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa la slujba de Paşte de la Castelul Windsor, alături de membrii familiei regale, potrivit CNN. Este pentru prima dată în mai bine de 50 de ani când suverana britanică lipseşte de la această ceremonie.

Regina Elisabeta nu va fi prezentă în acest an alături de membrii familiei regale la slujba de Paste de la Castelul Windsor, potrivit unor surse regale citate de CNN. Suverana britanică a lipsit şi de la slujba din Joia Mare, tot pentru prima dată din 1970. 

Regina şi-a redus în ultima vreme apariţiile publice. Deşi sursele citate susţin că este sănătoasă, suverana are probleme de mobilitate şi a delegat din ce în ce mai mult apariţiile publice altor membri ai familiei regale.

În februarie, Palatul Buckingham a anunţat că regina în vârstă de 95 de ani a fost testată pozitiv pentru COVID-19 şi că a avut simptome uşoare. Totuşi, în urmă cu o săptămână, regina Elisabeta a dezvăluit că s-a simţit „epuizată” în urma bolii. 

Înainte de a se îmbolnăvi de COVID-19, în octombrie, regina a fost spitalizată pentru o noapte, însă nu au fost dezvăluite mai multe informaţii în acest sens. De la începutul pandemiei, ea s-a retras la Castelul Windsor, la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra. 

În urmă cu două săptămâni, regina a participat la o ceremonie religioasă în memoria soţului ei, prinţul Philip, care a murit anul trecut.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite