Regele Charles și-a invitat și cuscrii Middleton la încoronare? Părinții lui Kate sunt sau nu pe listă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Prințesei de Wales a fost mereu prezentă la marile evenimente regale, dar oare se află și pe lista „scurtă“ a noului suveran, care vrea o monarhie mai „suplă“?

Michael și Carole Middleton, la balconul Palatului, alături de Charlotte, Charles și Camilla
Michael și Carole Middleton, la balconul Palatului, alături de Charlotte, Charles și Camilla

În febra ultimelor pregătiri pentru marea zi a urcării pe tron a Regelui Charles al III-lea, se bifează liste, se dau telefoane și se cer ultimele confirmări ale prezenței la Westminster Abbey și Palatul Buckingham. Și nu ar fi decât vreo 2.200 de nume sonore înscrise pe listele organizatorilor, care au în vedere doar ce li s-a comunicat de la cancelaria regelui, după un riguros triaj al rudelor regale, șefilor de stat, înalților demnitari, precum și apropiaților Coroanei britanice.

Însă nu toată lumea și-a confirmat prezența la încoronare - vezi Meghan Markle, care preferă să rămână în California cu copiii săi, Archie și Lilibet, cu atât mai mult cu cât este și aniversarea băiețelului ei -, iar alții nu au mai „intrat“ pe listă - vezi Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew și mamă a prințeselor Beatrice și Eugenie, ba chiar și apropiată a Camillei. Să fie, oare, și cazul soților Carole și Michael Middleton, părinții Prințesei Catherine și cuscrii lui Charles? Căci nu prea am auzit vorbindu-se de ei de ceva timp, deși la începutul acestei primăveri prinții de Wales au fost prezenți la botezul celui mai mic copil al Pippei Middleton...

Potrivit celor de la "Daily Mail", Middletonii, care au fost întotdeauna o familie foarte unită, vor fi și ei prezenți la Westminster Abbey pentru ceremonia istorică. La fel și cea de-a doua fiică a lor, Pippa, și fiul lor, James. "Ei sunt familia viitoarei noastre regine, așa că este corect să fie acolo", a declarat unul dintre prietenii lor pentru "Daily Mail".

Un clan aflat în mod regulat alături de Familia Regală

Prezența lor, dacă se confirmă, nu ar fi surprinzătoare. Carole și Michael Middleton joacă un rol important în viața fiicei lor celei mai mari și a celor trei nepoți ai lor: Prințul Moștenitor George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. De la nunta lui Kate și William, în urmă cu 12 ani, Pippa, James și părinții lor au participat la numeroase evenimente alături de Familia Regală: de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle la concertul Jubileului de Platină din iunie 2022, la concertul de Crăciun de la Westminster Abbey din decembrie anul trecut și la funeraliile Elisabetei a II-a. Și să nu uităm de aparițiile lor regulate la Săptămâna Regală de la Ascot sau la turneul de tenis de la Wimbledon.

Locuind într-un conac confortabil din Bucklebury, Carole și Michael Middleton au o relație excelentă cu Prințul William, pe care îl cunosc încă din perioada facultății. Deși se va afla la Westminster Abbey, clanul Middleton nu va sta în primul rând, deoarece aceste locuri sunt rezervate membrilor activi ai Familiei Regale, cum ar fi Prințesa Anne și Ducele și Ducesa de Edinburgh. Însă onoarea de-a fi acolo va fi nemăsurată.

FOTO: Profimedia

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite