Răzvan şi Dani dau petrecere în pijamale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima emisiune din noul sezon, cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 au decis să dea o petrecere în pijamale.

De luni, 5 septembrie, „Neatza cu Răzvan şi Dani" revine la Antena 1 cu un sezon nou. Pentru că prima zi după concediu este întotdeauna cea mai grea, matinalii au decis să renunţe în prima zi la schimbatul de pijamale, astfel că de la opt dimineaţa le propun telespectatorilor o petrecere în pijamale.

Si pentru că la orice petrecere muzica este cea mai importanta, Răzvan şi Dani îi vor avea alături pe DJ Rihno şi Silvia, Elena Gheorghe, Celia , DJ Sava şi Andreea.

Telenovela „Narcisa - iubiri nelegiuite" revine tot de pe 5 septembrie cu al treilea sezon. Serialul care îi are în distribuţie, între alţii, pe Magda Catone, Cristian Popa, Ilinca Vandici, Tania Budi, Draga Olteanu Matei, Andrei Aradits, Cecilia Bârbora, Ion Haiduc va fi difuzat începând cu ora 20.20.

Echipa de producţie a telenovelei promite şi o lansare plină de fast, alături de vedetele serialului. Primul episod al telenovelei va rula luni, 5 septembrie, de la 20.20, atât la TV cât şi la cinematograful Movieplex din Plaza România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite