R. Kelly, plasat sub observaţie în vederea prevenirii riscului de a se sinucide în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
R. Kelly la tribunal Captură YouTube
R. Kelly la tribunal Captură YouTube

Cântăreţul american R. Kelly a fost plasat sub supraveghere împotriva riscului de sinucidere în închisoare, transmite CNN.

R. Kelly, în vârstă de 55 de ani, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuz sexual.

Conform avocatei sale, artistul, aflat la închisoarea MDC Brooklyn din New York, este sub observaţie împotriva riscului de sinucidere. Avocata lui R. Kelly denunţă o pedeapsă aplicată clientului său pentru că este celebru.

„Ironia de a pune pe cineva sub observaţie împotriva riscului de sinucidere când nu are tendinţe suicidale este că acest lucru face mai mult rău”, a declarat Jennifer Bonjean, citată de CNN.

„E pedepsit pentru că este celebru. Să pui pe cineva sub observaţie împotriva riscului de sinucidere când nu are nevoie de aşa ceva este cumplit şi neobişnuit totodată”, a adăugat ea.

Câştigător a trei premii Grammy, R. Kelly, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, a fost găsit vinovat de încălcarea Legii Mann, care interzice traficul de persoane interstatal în Statele Unite.

Procurorii l-au acuzat pe R. Kelly că şi-a folosit timp de peste un sfert de secol statutul de vedetă pentru a atrage femei şi fete minore pentru sex.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite