Prinţul Nicolae şi logodnica sa, apariţie rafinată la nunta unui conte. Alina-Maria Binder: Îi admir curajul de a trece peste greutăţi şi îmi place că e amuzant FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, şi Alina-Maria Binder au avut prima apariţie publică împreună după anunţul logodnei, la nunta unui conte, în Viena. Totodată, tânăra a acordat un interviu în care a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le apreciază la viitorul său soţ.

Alina-Maria Binder (29 de ani) şi Nicolae Medforth-Mills (32 de ani) au fost invitaţi la nunta contelui Jean d’Hussonville cu Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, ceremonie ce a avut loc în Viena şi la care fostul Principe al României a fost cavaler de onoare. 

„Ne bucurăm să fim alături de prietenii noştri într-un moment deosebit şi fericit al vieţii lor. Ceremonia a avut loc la Viena, pe 26 august, iar eu am avut onoarea să fiu cavaler de onoare. O căsnicie fericită şi trainică le dorim“, a scris Prinţul Nicolae pe Facebook, unde a făcut publice şi o serie de fotografii de la eveniment.

Apariţia cuplului a fost apreciată şi de editorii revistei franceze „Point De Vue“, care a publicat imagini cu cei doi de la nunta contelui, dar au dedicat şi o pagină poveştii lor de dragoste (foto jos).

   

image

Prinţul Nicolae şi Alina-Maria Binder au fost extrem de eleganţi când au sosit la eveniment FOTO Facebook Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

image

Prinţul Nicolae şi Alina-Maria Binder, alături de miri FOTO Facebook Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

image

Cuplul şi-a schimbat ţinutele pentru petrecerea de seară FOTO Facebook Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

image

...şi au valsat FOTO Facebook Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

Este primul eveniment public la care cuplul participă în calitate de logodnici, după ce nepotul Regelui Mihai a anunţat că se va căsători cu Alina-Maria Binder în vara anului viitor. 

Totodată, Alina-Maria Binder a acordat un interviu pentru life.ro în care a dezvăluit, printre altele, calităţile pe care le apreciază la logodnicul său. „Admir capacitatea de asumare şi depăşire a oricărei situaţii aduse de viaţă, admir spiritul de aventură, curajul de a trece peste greutăţi şi îmi place la nebunie că ştie să fie amuzant, vesel, şi, uneori, copilăros“, a precizat viitoarea soţie. 

Alina-Maria Binder nu a dorit să ofere detalii despre cum va arăta nunta, însă a subliniat că acest pas este unul important pentru ea, privind căsătoria ca pe o urmare firească a unei relaţii mature de iubire. De asemenea, tânăra a mai spus că, pe lângă dragoste, valorile şi pasiunile comune, respectul reciproc şi prietenia cu persoana iubită sunt aspecte deosebit de importante într-o relaţie fericită şi de durată. 

Alina-Maria Binder a subliniat că îşi doreşte ca oamenii să ajungă să o cunoască aşa cum este: o persoană veselă, sociabilă, care adoră să râdă. „Cei apropiaţi spun despre mine că sunt un bun ascultător, dar, în acelaşi timp, am şi un ochi foarte critic şi sunt atentă la detalii. Îmi plac oamenii care ştiu să trăiască frumos, echilibrat şi pun mare preţ pe discreţie, când vine vorba de viaţa privată“, a adăugat Alina-Maria Binder. 

image

FOTO Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

Pe data de 21 august, Prinţul Nicolae a anunţat logodna prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook: „Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre ... De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.“

Inelul de logodnă ales pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut, potrivit Televiziunii Române. 

Regele Mihai a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de Orincipe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a-l scoate pe Nicolae din linia de succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia. 

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.

„Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment“, a explicat, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite