Prinţul Harry, erou în timpul unui meci de polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry a salvat un rival la polo
Prinţul Harry a salvat un rival la polo

Prinţul Harry a salvat viaţa unui om de afaceri american, intervenind rapid în momentul în care rivalul său din timpul unei partide de polo a căzut de pe cal şi a rămas inconştient la pământ.

Fiul mai mic al prinţului Charles, în vârstă de 27 de ani, a fost primul care s-a dat jos de pe cal, pentru a veni în ajutorul bărbatului rămas inconştient în urma unei coliziuni produse în timpul unei partide caritabile de polo, desfăşurată în Brazilia luna trecută, relatează „Daily Mail".

Harry a reuşit să-l poziţioneze pe americanul Bash Kazi astfel încât acesta să-şi revină, iar Crucea Roşie Britanică a anunţat ulterior că felul în care a acţionat i-a salvat viaţa bărbatului în vârstă de 41 de ani.

„Prinţul Harry a fost primul care a sărit de pe cal. El a făcut ce trebuia, m-a rostogolit ca să se asigure că-mi recapăt cunoştinţa. Îmi amintesc că primul lucru pe care l-am văzut când mi-am revenit au fost ochii lui albaştri",a declarat Bash Kazi pentru „The Washington Post".

Omul de afaceri american l-a numit pe Harry „ o persoană deosebită" şi un „adevărat gentleman".

Acţiunea caritabilă la care cei doi participau strângea fonduri pentru fundaţia Sentebale, înfiinţată de Prinţul Harry în 2006 pentru activităţi destinate ajutării populaţiei din Lesotho, o ţară mică din Africa . În final, echipa prinţului a câştigat meciul respectiv cu scorul de 6-3.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite