Prinţul Albert de Monaco, diagnosticat cu coronavirus: care este starea de sănătate a principelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus, iar starea sa de sănătate a acestuia nu este îngrijorătoare.

Prinţul Albert al II-lea, şeful Statului Monaco, a fost diagnosticat cu Covid-19, dar poate continua să lucreze din apartamentele sale private, „starea sa de sănătate neprezentând nicio îngrijorare“, a anunţat joi Palatul, potrivit BFM TV, scrie news.ro.

„Prinţul Albert II de Monaco, care a fost testat la începutul săptămânii, este pozitiv cu Covid-19. Starea sa de sănătate nu este îngrijorătoare“, potrivit unui comunicat al Palatului Princiar, la trei zile după ce ministrul Serge Telle, echivalentul prim-ministrului Principatului, a anunţat că a fost şi el testat pozitiv. 

Albert al II-lea „este monitorizat de medicul său şi de specialiştii de la Centre Hospitalier Princesse Grace (CHPG)“, a adăugat Palatul. 

Comunicatul este însoţit de un nou apel al prinţului cu privire la măsurile de izolare pentru a lupta cu propagarea virusului. 

Guvernul de la Monaco a anunţat închiderea, începând de sâmbătă, la miezul nopţii, a „locurilor care primesc public, neesenţiale“ până la noi ordine, inclusiv cazinouri. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite