Prima ieșire pe podium a soției lui Dani Alves, după ce fotablistul a ajuns la închisoare pentru viol

0
Publicat:

Modelul Joana Sanz (29 de ani) a fost la Săptămâna Modei de la Madrid, unde a afișat zâmbete largi, dar acasă a răbufnit.

Modelul Joana Sanz FOTO: Profimedia
Modelul Joana Sanz FOTO: Profimedia

La Săptămâna Modei de la Madrid, Joana Sanz a fost ovaționată la scenă deschisă imediat cum a pășit pe podium, dar la final a fost asaltată de jurnaliști, care au întrebat-o despre situația soțului ei.

”Sunt bine, mă concentrez pe munca mea, e important să lucrez. Sunt aici să vorbesc doar despre muncă și atât, nu comentez viața mea personală”.

Când a ajuns acasă, a răbufnit și a spus: ”Sunteți niște ființe îngrozitoare”.

Ziua Îndrăgostiților a petrecut-o singură, acasă, și, potrivit jurnaliștilor de la AS.com, a trimis o ”săgeată otrăvitoare” către partenerul său, dar a negat că va divorța de el. ”N-o să-l las singur în cel mai greu moment din viața sa”, a spus Joana Sanz, după ce l-a vizitat pe brazilian la închisoare.

Soțul ei, fotbalistul Dani Alves, se află în închisoare, acuzat că a violat o tânără într-o discotecă din Barcelona.

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost reţinut la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală. O femeie l-a acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie 2022.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei.

Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

La faţa locului s-au deplasat agenţi ai poliţiei catalane, care i-au luat declaraţia femeii, deşi aceasta nu a oficializat plângerea pentru agresiune sexuală decât pe 2 ianuarie, câteva zile mai târziu.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ''Pumelor'', echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite