Pozele vedetelor devenite virale: nuduri, selfie-uri şi căsătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardahisn şi Kanye West FOTO Arhivă personală Kim Kardashian/Instagram
Kim Kardahisn şi Kanye West FOTO Arhivă personală Kim Kardashian/Instagram

Reţelele sociale le oferă vedetelor ocazia de a scăpa de inhibiţii – în cazul în care mai au aşa ceva -, dar şi de a împărtăşi lumii întregi unele dintre cele mai importante momente din viaţa lor privată. Kim Kardashian şi Kanye West, Blake Lively şi Beyoncé sunt doar o parte dintre celebrităţile internaţionale ale căror fotografii au devenit virale pe internet.

Starleta Kim Kardashian a „distrus“ internetul cu o şedinţă foto nud, care i-a scos în evidenţă formele voluptuoase, iar Blake Lively şi-a captivat fanii cu o superbă fotografie de când era însărcinată. Părinţii mândri de copiii lor, precum Beyoncé, au acaparat reţelele sociale cu fotografii de familie, în timp ce vedete precum Miley Cyrus au ales să se dezbrace, în repetate rânduri, în faţa camerelor de fotografiat, iar selfie-ul realizat de Elle DeGeneres la premiile Oscar, din 2014, a devenit cea mai distribuită poză de pe Twiter.

„Adevărul vă prezintă“ cele mai populare fotografii postate de vedete pe reţelele sociale:

Coperta albumului „Anaconda“ al cântăreţei  Nicki Minaj

Nicki Minaj a dezvăluit coperta indecentă a albumului „Anaconda“ pe contul său de Instagram, lăsând foarte puţin loc fanilor pentru imaginaţie.

image

FOTO Arhivă Personală Nicki Minaj/ Instagram

Selfie la premiile Oscar

Selfie-ul realizat de Ellen DeGeneres la premiile Oscar din 2014, împreună cu mai multe celebrităţi, printre care Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie şi Meryl Streep, a devenit cea mai distribuită poză de pe Twitter şi deţine acest record chiar şi în ziua de azi.

FOTO Arhivă Personală Ellen DeGeneres/ Twitter

image

Cody Simpson nud

Aceasta fotografie, realizată de iubita lui Cody Simpson, a fost atât de scandaloasă încât reţeaua socială Instagram a decis să o şteargă din arhivă.

FOTO Arhivă personală Cody Simpson/ Instagram

image

Fotografia de nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West

Potrivit declaraţiilor făcute de cântăreţul Kanye West în presa internaţională, această fotografie a fost editată timp de patru zile, înainte ca soţia sa, Kim Kardashian să o distribuie pe Instagram. Aşteptarea a meritat, întrucât fotografia mirilor a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram.

FOTO Arhivă personală Kim Kardashian/Instagram

image

Justin Bieber în arest

Deşi s-a aflat de mai multe ori în arestul poliţiei, Justin Bieber nu a uitat de zâmbetul de pe covorul roşu. Dovadă este chiar această fotografie, devenită virală pe reţelele sociale, dar şi pe posturile de ştiri din străinătate.

FOTO popsugar.com

image

Scout Willis topless

Fiica actorilor Bruce Willis şi Demi Moore, Scout Willis, a protestat impotriva politicii Instagram, care interzice afişarea sfârcurilor femeilor, distribuind această fotografie, realizată în New York City.

FOTO Arhivă personală Scout Willis/Twitter

image

Blake Lively însărcinată

Actriţa Balek Lively şi-a anunţat fanii că ea şi soţul său, Ryan Reynolds, vor deveni părinţi prin intermediul acestei fotografii, postată pe site-ul artistei, www.preserve.us.

FOTO www.preserve.us

image

Nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt au luat prin surprindere o planetă întreagă atunci când au anunţat că s-au căsătorit, în secret, în Franţa. Această fotografie, preluată de revista „People“, a făcut, la scurt timp de la apariţie, înconjurul internetului.

FOTO „People“ 

image

Miley Cyrus în chiloţi şi cu limba scoasă

Cântăreaţa americană nu este deloc timidă atunci când vine vorba despre fotografiile nud poatete pe reţelele sociale, dar, dintr-un oarecare motiv, această imagine s-a bucurat de o popularitate incredibilă, adunând peste 600.000 de like-uri.

FOTO Arhivă personală Miley Cyrus/Instagram

image

Chelsea Handler topless, în semn de protest faţa de politicile Instagram

Comedianta şi vedeta de televiziune Chelsea Handler s-a declarat indignată după ce reprezentanţii platformei Instagram au decis să-i şteargă o fotografie în care apărea topless pe un cal, imaginea fiind o ironie la adresa celei în care lideru rus Vladimir Putin face acelaşi lucru.

FOTO Arhivă personală Chelsea Handler/Instagram

image

Amber Rose şi posteriorul său impresionant

Amber Rose a pozat într-una dintre ipostazele care au făcut-o celebră pe Kim Kardashian, „regina selfie-urilor“. Rezultalele vorbesc de la sine: fotografia a fost apreciată de peste 300.000 de persoane.

FOTO Arhivă personală Amber Rose/Instagram

image

Alyssa Milano hrănindu-şi bebeluşul

Dacă sfârcul vedetei ar fi fost la vedere, această fotografie ar fi avut toate şansele să fie ştearsă de Instagram. În schimb, a devenit una dintre cele mai populare fotografii de pe această reţea socială.

FOTO Arhuvă personală Alyssa Milano/Instagram

image

Beyoncé şi fiica sa, în costume de Haloween

Celebra artistă şi fiica sa, Blue Ivy, au fost în centrul atenţiei la Halloween-ul din 2014, când s-au costumat în Jenet şi Michael Jackson.

FOTO www.beyonce.com

image

Aventurile în pielea goală ale actorilor James Franco şi Seth Rogen

În timpul filmărilor pentru serialul „Naked and Afraid“, produs de Discovery Channel, Seth Rogen şi James Franco s-au amuzat copios fâcând această fotografie, care a fost apreciată de 167.000 de persoane.

FOTO Arhivă personală James Franco/ Instagram

image

Kim Kardashian, nud pe coperta revistei „Paper“

Colaborarea starletei Kim Kardashian cu fotograful Jean- Paul Goude a avut, chiar de la început, un scop bine delimitat: să realizeze o fotografie care să devină virală la doar câteva minute de la distribuirea sa pe internet.

FOTO „Paper“/ Jean-Paul Goude

image

Justin Biber lucrându-şi muşchii la sală

Vedeta canadiană, care a devenit model de lenjerie intimă pentru cunoscutul brand Calvin Klein, a vrut să arate lumii întregi că, la o vârstă destul de fragedă, este capabil de lucruri măreţe.

FOTO Arhivă personală Justin Bieber/Instagram

image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite