Pozele nud cu Jennifer Lawrence vor fi imprimate pe pânză de dimensiuni naturale şi expuse la Los Angeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografii
în care celebra actriţă Jennifer Lawrence apare nud au fost făcute
publice de către un hacker FOTO AFP
Fotografii în care celebra actriţă Jennifer Lawrence apare nud au fost făcute publice de către un hacker FOTO AFP

Imaginile nud cu vedete precum Jennifer Lawrence şi Kate Upton făcute publice de un hacker vor fi imprimate pe pânză de dimensiuni naturale şi expuse în cadrul unui eveniment care va avea loc la Los Angeles. Artistul denumit XVALA va adăuga noile sale lucrări în colecţia denumită „Fear Google“, iar expoziţia va purta denumirea de „No Delete“, scrie „The Independent“.

„Apropierea artistului XVALA de imaginile compromiţătoare ale unor vedete, precum şi întregul concept «Fear Google» au contribuit la consolidarea dezbaterii privind viaţa privată în era digitală. Discuţiile generate de acest spectacol vor fi o reflectare a ceea ce suntem astăzi. Noi toţi devenim «utilizatori» şi în cele din urmă vom deveni şi «utilizaţi»“, a declarat purtătorul de cuvânt al artistului.

Fotografiile personale ale vedetelor vor rămâne nemodificate şi vor sta alături de alte imagini pe care artistul XVALA le-a adunat de pe Google în ultimii şapte ani. Pozele vor reflecta în mod special situaţiile în care intimitatea staturilor a fost compromisă pe internet sau de către paparazzi. Pe lângă pozele cu Lawrence şi Upton, artistul va mai expune imagini cu Britney Spears în momentul în care s-a ras în cap şi imaginile cu Scarlett Johansson pe care hackerul Christopher Chaney le-a făcut publice şi pentru care a primit zece ani de închisoare, în 2012.

„În cultura din zilele noastre, toată lumea vrea să ştie totul despre ceilalţi. Intimitatea unui individ a devenit obiectul de lucru al celorlalţi. Bani în schimbul secretelor“, a mai spus XVALA. Expoziţia acestuia se va deschide începând cu data de 30 octombrie 2014, la o sală de expoziţii din Florida.

Fotografii în care celebra actriţă Jennifer Lawrence apare nud, precum şi alte asemenea poze cu diverse celebrităţi, au fost făcute publice de către un hacker, într-una dintre cele mai importante spargeri informatice din ultima perioadă. Hackerul a spart conturile de iCloud ale mai multor vedete, iar pozele au fost postate pe reţelele sociale.

Telefoanele mobile ale mai multor celebrităţi, printre care Jennifer Lawrence, Ariana Grande şi Kate Upton, au fost „sparte“ de către un hacker prin intermediul aplicaţiei iCloud, potrivit publicaţiei Buzzfeed, înainte de a fi publicate pe 4chan. În total există 101 nume de vedete pe care hackerul le-a postat într-o listă care au acum fotografii intime făcute publice, majoritatea dintre ele fără să ştie acest lucru. „Este foarte neplăcut să vezi cum oamenii îţi cotrobăie prin viaţa personală“, a spus actriţa Jennifer Lawrence, într-un mesaj pe Twitter.

Aceasta a cerut ajutorul autorităţilor în încercarea de a soluţiona furtul pozelor în care apare în ipostaze indecente. Pe lângă Lawrence sau Upton, în lista hackerului se mai află nume precum: Lea Michele, Kirsten Dunst, Hillary Duff, Selena Gomez, Avril Lavigne, Amber Heard, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Hope Solo, Jenny McCarthy, Kaley Cuoco, Kate Bosworth, Keke Palmer, Kim Kardashian, Rihanna şi Vanessa Hudgens.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite