Povestea sosiei lui Marilyn Monroe: cum a reuşit să strângă patru milioane de dolari de pe urma vedetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Susan Griffiths a adunat o avere de
patru milioane de dolari după ce, în din anii 1980, a devenit sosia
celebrei Marilyn Monroe FOTO „Daily Mail“
Susan Griffiths a adunat o avere de patru milioane de dolari după ce, în din anii 1980, a devenit sosia celebrei Marilyn Monroe FOTO „Daily Mail“

Sosia lui Marilyn Monroe a reuşit să strângă patru milioane de dolari intepretând-o pe vedetă. Susan Griffiths a apărut în reclame şi în filme graţie asemănării sale şi chiar a reuşit să aibă o relaţie cu „Dean Martin“.

Susan Griffiths, în vârstă de 55 de ani, a adunat o avere uimitoare de patru milioane de dolari după ce, în din anii 1980, a devenit sosia celebrei Marilyn Monroe. Acesta a apărut în reclame, chiar şi la evenimente corporate, totul graţie aspectului asemănător cu faimoasa vedetă, scrie „Daily Mail“. „Oamenii mi-au spus mereu că semăn foarte bine cu Marilyn. Întotdeauna a existat o asemănare“, declara Susan într-un interviu pentru „LA Times“ la începutul anilor 1990.

Chiar dacă până la vârsta de 21 de ani nu văzuse niciun film în care a jucat Marilyn Monroe, Susan Griffiths a decis să-şi încerce norocul, la îndemnul colegilor de muncă, în timpul unor audiţii organizate de o agenţie de sosii. „După ce am luat audiţiile a trebuit să învăţ să cânt. Marilyn nu era cunoscută ca fiind o cântăreaţă extraordinară. Nu trebuia să mă ridic, de exemplu, la standardele impuse de Judy Garland. Dar a trebuit să iau lecţii de la mai mulţi profesori“, mai povesteşte ea.

Mai mult, Susan a trebuit să îşi schimbe vocea pentru a avea acelaşi timbru vocal ca al vedetei. „Am avut nevoie de multă practică să pot învăţa particularităţile lui Marilyn, în special în ceea ce priveşte vocea ei, care a fost cel mai greu aspect de învăţat. Am petrecut sute de ore ascultând-o în filme şi practicând. Acum totul vine de la sine“, mărturiseşte sosia celebrei Marilyn Monroe.

sosie marilyn monroe foto daily mail

FOTO „Daily Mail“

A fost chemată să joace în „Pulp Fiction“

Chiar dacă pentru o scurtă perioadă a renunţat la acest rol, Susan Griffiths nu a putut scăpa de statutul de „sosie“ şi a fost chemată să joace, în 1991, în filmul „Marilyn in Me“. Astfel, aceasta a mai interpretat-o pe Marilyn de câteva ori, cea mai importantă apariţie fiind în filmul „Pulp Fiction“.

sosie marilyn monroe foto daily mail

FOTO „Daily Mail“

A refuzat să o intepreteze pe Marilyn în „Playboy“

Pe lângă filme, sosia a apărut în reclame pentru mărci precum Chanel No. 5, McDonald’s, Popeye’s, Amstel Beer, Acura şi Visa. În noiembrie 2008, Susan a reintrat în rolul binecunoscut pentru a apărea pe coperta revistei „GQ“, îmbrăcată cu rochie albă şi purtând ruj roşu, alături de prezentatorul Jimmy Kimmel. „A fost ireal să mă văd pe coperta unei reviste. Mi s-a oferit şansa să pozez nud în Playboy în timp ce o interpretam pe Marilyn, dar am refuzat, am simţit că ar fi o lipsă de respect pentru memoria ei“, îşi aminteşte ea.

sosie marilyn monroe foto daily mail

Pentru a deveni Marilyn Monroe aceasta se foloseşte de machiaj, insistând că nu a avut nicio intervenţie chirurgicală. „Oamenii mă opresc pe stradă şi, chiar dacă am părul acoperit, îmi spun cât de mult semăn cu ea“, rememorează Susan.

În prezent, Susan Griffiths o mai interpretează pe Marilyn Monroe doar la evenimente private, cerând în schimb între 1.500 şi 4.000 de dolari. „Îmi aduc aminte noaptea în care miliardarul Steve Wilson m-a plătit să îi stau alături la un eveniment, în 2010. Am mers pe covorul roşu şi aveam chiar propria gardă de corp“, arată sosia.

„Marilyn Monroe“, relaţie cu „Dean Martin“

Susan spune că a avut şi probleme din cauza asemănării sale. Unii bărbaţi o chemau la întâlniri doar pentru că semăna cu Marilyn Monroe. Dar, din fericire, aceasta şi-a găsit jumătatea în persoana lui Andy DiMino, care, la rândul lui, este sosia lui Dean Martin. Cei doi formează un cuplu de peste 12 ani.

În ciuda dificultăţilor, femeia este fericită că a putut să aibă o carieră graţie cele pe care a îndrăgit-o. „Mulţumită lui Marilyn am avut o viaţă fabuloasă. Îmi iubesc meseria şi mă simt binecuvântată. Este incredibil cât de multă atenţie primesc din partea fanilor lui Marilyn Monroe“, încheie ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite