Povestea de viaţă a Irinei, fiica lui Dem Rădulescu. Şi-a pierdut tatăl atunci când ea avea doar 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina şi Dem Rădulescu
Irina şi Dem Rădulescu

„Tata era însăşi bucuria”, spunea într-un interviu urmaşa marelui actor, care a ales acelaşi drum în carieră. Irina Rădulescu, fiica actorilor Dem Rădulescu şi Adriana Şchiopu, este azi, la rândul ei, actriţă. O poţi vedea pe scena Teatrului Mic.

Dacă o urmăreşti în rolul Ninei din piesa lui Tudor Muşatescu, „...ESCU”, îţi dai imediat seama ce bine seamănă cu mama ei şi cât a moştenit de la Adriana Şchiopu. A crescut, practic, în teatru. A jucat prima oară la 6 ani. Pe când era încă studentă la actorie, marea Cătălina Buzoianu a ales-o să joace în spectacolul „Furtuna” şi aşa a ajuns Irina la Teatrul Mic. Născută în 1986, avea 13 ani când l-a pierdut pe tatăl ei.

„Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei! Dar sensul acesta este de la om la artist, nu invers. (…)Tot ce este legat de tata este numai bucurie izvorâtă din iubire, nimic altceva! Tata era însăşi bucuria. Numai când se uita la mama sau la mine, răsărea soarele în ochii lui şi din ochi, şi în jurul lui şi asupra noastră! Este un sentiment atât de înălţător, încât niciun altul nu poate trăi pe lângă”, a spus Irina.

Află întreaga poveste de viaţă a Irinei, fiica lui Dem Rădulescu

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri