Piers Morgan: „Harvey Weinstein este un personaj fascinant. Crede că va fi iertat. Uitaţi-vă la Mel Gibson“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul Harvey Weinstein, care a fost acuzat de agresiune sexuală de zeci de femei, crede că va fi iertat în cele din urmă de Hollywood, este părerea prezentatorului de televiziune Piers Morgan, citat de Reuters.

Odată unul dintre cei mai influenţi oameni de la Hollywood, Harvey Weinstein (65 de ani) a fost acuzat de peste 70 de femei de comportament nepotrivit, inclusiv viol. 

Produc[torul de film a negat că a avut relaţii neconsimţite cu vreuna dintre acuzatoarele sale. 

Piers Morgan a declarat pentru revista GQ că a vorbit cu Weinstein la clinica unde se tratează. „Am vorbit cu Harvey la clinica din Arizona cam o oră. Se luptă“, a afirmat prezentatorul de televiziune, potrivit News.ro. 

„Este un personaj fascinant. Simptomul apocaliptic al întregii poveşti, antrenorul de casting în final este adus la judecată“, a adăugat Morgan, care a mărturisit şi faptul că nu a fost surprins de unele învinuiri. „Acesta a fost sistemul încă de când există Hollywoodul“, a spus el. 

„A fost o hazna morală încă din anii 1920, iar ideea că doar Harvey Weinstein este răul? Faceţi-mi o favoare. Uitaţi-vă la Mel Gibson: în final Harvey crede că va fi iertat“, e de părere perezentatorul.  

Mel Gibson a declanşat o controversă în 2006, după o tiradă antisemită în timpul unei arestări pentru conducere sub influenţa alcoolului,. După toată această poveste, în 2017 a fost nominalizat la cele mai importante premii pentru filmul său „Hacksaw Ridge“.

Weinstein a declarat într-un comunicat că a discutat cu Morgan anul trecut: „Am un imens respect pentru Piers Morgan şi îl apreciez. În timpul conversaţiei noastre, care a avut loc în 2017, singurul lucru pe care i l-am împărtăşit a fost că mă axez acum pe viitor şi pe familia mea“, a spus Weinstein. „Nu am vorbit despre afaceri sau Hollywood. Prioritatea mea este familia“, a mai spus el. 

harvey weinstein foto guliver/getty images

Harvey Weinstein FOTO Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite